We are in love! Αυτή η συλλογή μακιγιάζ έχει γίνει η νέα μας αγαπημένη
Unsplash

Εδώ στο beauty department του InStyle έχουμε μία ιδιαίτερη αδυναμία στα προϊόντα μακιγιάζ. Η συλλογή μας δεν θα σταματήσει να μεγαλώνει ποτέ και αυτό είναι κάτι που έχουμε αποδεχτεί. Κάθε φορά που κυκλοφορούν νέα προϊόντα φροντίζουμε να τα δοκιμάζουμε asap, οπότε μόλις ακούσαμε για τη νέα συλλογή μακιγιάζ της Korres δεν χάσαμε στιγμή.InStyle_600x600b

Το έλαιο Άγριο Τριαντάφυλλο σε συνδυασμό με βιταμίνη C, είναι αυτό που προσδίδει στα βασικά make-up tools – foundation, concealer, πούδρα και ρουζ -, αλλά και στα on-trend illuminating προϊόντα, την ικανότητα να μετατρέπουν την επιδερμίδα σε ένα λαμπερό, αψεγάδιαστο καμβά. Οι υφές είναι ελαστικές, η κάλυψη είναι ανεπιτήδευτη, η διάρκεια είναι δεδομένη, η λάμψη είναι φυσική, το πρόσωπο εκπέμπει το δικό του φως.

Τα προϊόντα που δεν αποχωριζόμαστε:

FOUNDATION korres, συλλογή μακιγιάζΥγρό foundation μεγάλης διάρκειας με ελαστική υφή και SPF15 που απλώνεται ομοιόμορφα, «ενώνεται» με την επιδερμίδα χωρίς το ανεπιθύμητο build-up effect.

CONCEALER korres, συλλογή μακιγιάζConcealer μακράς διάρκειας σε υγρή μορφή που χαρίζει μοναδική φωτεινότητα στο βλέμμα, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία ιριδίζουσας αντανάκλασης φωτός, και προσφέρει τέλεια κάλυψη των μαύρων κύκλων, χωρίς να σπάει στις γραμμές.

ILLUMINATOR korres, συλλογή μακιγιάζConcealer λάμψης σε υγρή μορφή, εμπλουτισμένο με έλαιο Άγριο Τριαντάφυλλο και βιταμίνη C, που φωτίζει άμεσα την περιοχή γύρω από τα μάτια και τα ζυγωματικά, προσδίδοντας λαμπερή όψη.

ILLUMINATING POWDER korres, συλλογή μακιγιάζΠούδρα με λεπτή, μεταξένια υφή, εμπλουτισμένη με έλαιο Άγριο Τριαντάφυλλο και βιταμίνη C, που δημιουργεί ένα διάφανο πέπλο λάμψης, αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου και χαρίζοντας όψη υγείας.

powder korres, συλλογή μακιγιάζΒελούδινη πούδρα λεπτής υφής που σταθεροποιεί το μακιγιάζ και καλύπτει τις ατέλειες για αψεγάδιαστη, λαμπερή επιδερμίδα. Εμπλουτισμένη με έλαιο Άγριο Τριαντάφυλλο, βιταμίνη C, λιπαρά οξέα και σφαιρίδια αντανάκλασης φωτός, προσφέρει φυσικό φωτεινό τελείωμα, ενώ ρυθμίζει τη λιπαρότητα, διατηρώντας το μακιγιάζ αναλλοίωτο έως το τέλος της ημέρας.

rouz korres, συλλογή μακιγιάζΛαμπερό ρουζ μεταξένιας υφής, εμπλουτισμένο με έλαιο Άγριο Τριαντάφυλλο και βιταμίνη C, εκχύλισμα ροδιού και έλαιο καρύδας, που απλώνεται ομοιόμορφα στα μάγουλα, χαρίζοντας φωτεινό χρώμα και ένα φυσικό λαμπερό τελείωμα.

Θα τα βρείτε στα φαρμακεία.

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα