Βρείτε τα πιο ωραία αξεσουάρ για την παραλία από τη συλλογή Salty Dream X BSB

Μη δίνετε καμία σημασία στη συννεφιά, γιατί το καλοκαίρι έχει φτάσει. Μήπως λοιπόν ετοιμάζεστε για κάποια εξόρμηση στην παραλία; Και αν όχι αυτό το σαββατοκύριακο, μήπως το άλλο; Που είναι και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος; Η θάλασσα μας καλεί και δε μας είναι και πολύ εύκολο να αγνοήσουμε το κάλεσμά της, μιας και η θερμοκρασία έχει αρχίσει να ανεβαίνει οπότε είναι σχεδόν η μόνη μας επιλογή για τις μέρες που δε δουλεύουμε. Φυσικά όταν μιλάμε για παραλία, στο μυαλό μας έρχονται και όλα αυτά τα κομμάτια που χρειάζονται για ένα τέλειο beach look. Το μαγιο φυσικά είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια, αλλά ταυτόχρονα χρειάζονται πολλά αξεσουάρ. Πετσέτες, καφτάνια, τσάντες και πολλά άλλα, μπαίνουν στην καλοκαιρινή shopping list μας και επειδή πάντα βολεύει να βρίσκουμε τα πάντα σε μία συλλογή, ξεχωρίσαμε και πάλι τα Salty Dream X BSB που έχουν όλα όσα θα χρειαστούν για το τέλειο look παραλίας.

forema bsb

 

Φορέστε πάνω από το μαγιό σας ή σε μια χαλαρή βόλτα στο νησί αυτό το φόρεμα. Εμείς το λατρέψαμε με την πρώτη ματιά.

forema bsb

 

Το μάξι φόρεμα αυτό είναι φτιαγμένο από το πιο δροσερό υλικό και είναι βέβαιο ότι το καλοκαίρι θα σας βολέψει πολύ. Μην παραλείψετε να το προσθέσετε στη shopping list σας.

maxi forema bsb

 

Για τις πιο glamorous εμφανίσεις σας στην παραλία και όχι μόνο, αυτό το μάξι, κεντητό καφτάνι, είναι το μόνο που χρειάζεστε. Δοκιμάστε να το συνδυάσετε με μεταλλιζέ αξεσουάρ και το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα εντυπωσιακό.

forema maxi bsb

 

Το πιο ωραίο κομμάτι για τις διακοπές σας είναι αυτό το μάξι, εξώπλατο φόρεμα. Μπορείτε φυσικά να το φορέσετε και εκτός παραλίας.

tsantaΑν και εσείς το καλοκαίρι βγάζετε προς τα έξω την πιο boho πλευρά του εαυτού σας, αυτή η τσάντα θα γίνει το αγαπημένο σας αξεσουάρ. Τη χρειάζεστε αν μη τι άλλο για την παραλία.

kapelo bsb

 

Να μην ξεχνάμε φυσικά και την προστασία μας από τον ήλιο και τη σημασία ενός πολύ stylish καπέλου. Τολμήστε να το φορέσετε και στις βόλτες σας στο νησί και όχι μόνο στην παραλία.

petseta bsb

 

Τα τελευταία χρόνια θα έχετε παρατηρήσει πως η πετσέτα δεν είναι απλώς ένα αξεσουάρ παραλίας. Άρα χρειάζεστε κάτι παραπάνω από μια απλή πετσέτα και αυτή η ριγέ είναι και stylish και basic για να ταιριάζει με όλα. Μην το σκέφτεστε καθόλου.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα