Βρήκαμε το τζιν που κάθε κορίτσι με καμπύλες πρέπει να αποκτήσει

Πολλές φορές τα κορίτσια με καμπύλες δυσκολεύονται να βρουν το ιδανικό fashion item. Ναι, έχετε δίκιο, πολύ συχνά οι εταιρείες που σχεδιάζουν και παράγουν plus size συλλογές δε δίνουν ιδιαίτερη σημασία στο τι είναι στη μόδα με αποτέλεσμα να μην ικανοποιούν πλήρως τις γυναίκες που θέλουν να φορούν τις τελευταίες τάσεις. Εμείς αυτή τη φορά βρήκαμε ένα κομμάτι που σίγουρα θα θέλετε να προσθέσετε στη συλλογή σας και σας εγγυώμαστε ότι δε θα μετανιώσετε την αγορά του.

hm plus size jeans

Πρόκειται για ένα ψηλόμεσο τζιν με vintage διάθεση, σε κλασικό χρώμα που μπορεί να φορεθεί από όλες τις γυναίκες και σε όλες τις περιστάσεις. Μάλιστα είναι διακοσμημένο με διακριτικές χρωματιστές πέτρες που επίσης είναι έντονη τάση τον τελευταίο καιρό. Πολλές είναι οι fashionistas που επιλέγουν jeans με διακοσμητικά στοιχεία, σίγουρα θα το έχετε προσέξει, γιατί λοιπόν να μην κάνετε το ίδιο και εσείς; Φορέστε το με ένα T-shirt, με ένα camisole τοπ και ψηλοτάκουνα παπούτσια για το βράδυ, ή ακόμα και με πουκάμισο ή πουλόβερ για τις πρωινές σας εμφανίσεις.

Το καλύτερο βέβαια είναι ότι δε χρειάζεστε μία περιουσία για να το αποκτήσετε, καθώς είναι H&M, κοστίζει 59.99 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε εδώ. 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα