Βρήκαμε το ρούχο της βασιλικής οικογένειας που περνάει από γενιά σε γενιά

Σε μια βασιλική οικογένεια τίποτα δεν είναι τυχαίο, ούτε καν οι στιλιστικές επιλογές. Πρόσφατα είδαμε τον μικρό Prince George να φωτογραφίζεται με την οικογένειά του στο μπαλκόνι, φορώντας ένα γαλάζιο κορμάκι. Κάτι μας θύμισε και ανατρέξαμε σε παλαιότερα αρχεία. Τι βρήκαμε; Ένα μυστήριο το οποίο επιλύσαμε.

princess anne, prince george, babies, kormaki, mistirio

Το ίδιο κορμάκι είχε φορέσει και ο πατέρας του, Prince William, το 1984 όταν είχε φωτογραφηθεί με τον πατέρα του στο ίδιο μπαλκόνι. Πριν από αυτόν, εκεί κάπου στη δεκαετία του 1950, πρώτη φόρεσε το εν λόγω κορμάκι η Princess Anne. Τρεις γενιές λοιπόν μετράει αυτό το οικογενειακό κειμήλιο.

Γι αυτό το λόγο σκεφτήκαμε πως μπορεί να υπάρχει κάποιος κρυφός κανόνας κομμένος και ραμμένος για τη βασιλική οικογένεια, που να σχετίζεται με τα οικογενειακά κειμήλια. Ψάξαμε λοιπόν μερικές ακόμα εμφανίσεις και βρήκαμε ακόμα μια ομοιότητα ανάμεσα σε μια παιδική φωτογραφία του Prince Williams και του γιου του, Prince George. Δείτε κι εσείς παρακάτω.

600x600, prince george, prince william, outfit, mistirio, kormaki

 

Στην πραγματικότητα, η Kate Middleton και η αγάπη της για το παρελθόν και την ιστορία κρύβεται πίσω από αυτή την παράδοση. Όπως δηλώνει η  συγγραφέας του βιβλίου A Century of Royal Children, Ingrid Seward, η Princess Kate προσπαθεί να αναβιώσει τα πιο iconic ρούχα της βασιλικής οικογένειας. Περιμένουμε τη συνέχεια με το νέο μέλος της οικογένειας.

Διαβάστε ακόμα:

All white! Αυτό είναι το παντελόνι που θα σας συντροφεύσει το καλοκαίρι

Εσείς φοράτε το σωστό σουτιέν;

Ξυπνήστε! 5 βήματα για να γίνεται πρωινοί τύποι

At your 30s: 5 πράγματα που δε θα έπρεπε να έχετε σπίτι σας

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα