Βρήκαμε το πιο στιλάτο δώρο για κάθε νονά και είναι Zeus+Δione

Τα τελευταία χρόνια ένα ελληνικό brand έχει καταφέρει να κάνει αίσθηση στην παγκόσμια μόδα σχεδόν από την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκε. Η Zeus+Δione είναι το πνευματικό παιδί της Μαρέβας Γκραμπόφσκι και της Δήμητρας Κολοτούρα, δυο γυναίκες δημιουργικές που αγαπούν τη μόδα και την πλούσια ελληνική κληρονομιά. Από την πρώτη συλλογή μέχρι και την πιο πρόσφατη, οι καθαρές γραμμές, τα υλικά υψηλής ποιότητας αλλά και η ιστορία που κάθε ρούχο και αξεσουάρ έχει να πει, ήταν αδύνατο να αφήσουν αδιάφορους τους απανταχού fashion lovers και έτσι η Zeus+Δione, κόντρα στα σημεία των καιρών συνεχίζει και μεταξύ άλλων κάνει και μια πραγματικά διεθνή καριέρα.

Αυτή τη φορά βέβαια δε θα μιλήσουμε για την ιστορία του ελληνικού brand αλλά για μια ακόμα νέα δημιουργία που ξεχωρίζει και που γεννήθηκε και πάλι μέσα από την ελληνική παράδοση. H Ζeus+Δione λοιπόν για ακόμα μία φορά, με συνέπεια στην εθιμική   Ελληνική παράδοση, σχεδίασε ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ. Πρόκειται για μια σειρά Πασχαλινών αυγών–κοσμημάτων, που ενώνουν το design με τη μόδα και δημιουργούν ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Πηγή έμπνευσης της συλλογής είναι το αυγό της κοσμικής δημιουργίας , το «Κοσμικό αυγό», ένα παγκόσμιο μυθικό σύμβολο που ερμηνεύεται ως η πανάρχαια αρχή των πάντων: η ύπαρξη, η γέννηση, η σύλληψη. Δυναμική μορφή της αναγέννησης – της μεταμόρφωσης, το σύμβολο της νέας ζωής.

_MG_3825

Το «Κοσμικό αυγό» υπήρξε πολύ δημοφιλές μυθολογικό αντικείμενο της Αρχαίας Ελληνικής Μυθολογίας, συγκεκριμένα της Θεογονίας του Ησιόδου. Συνδέεται με τον Δία, τον Πάνα, τον Έρωτα, την Μήτιδα, τον Έρεβο και την Νύχτα. Συνήθως, αποτυπώνεται περικυκλωμένο από ένα φίδι, σύμβολο της αναγέννησης και της αλλαγής.

Η συλλογή Πασχαλινών αυγών της Ζeus+Δione αποτελείται από χειροποίητες δημιουργίες με ημιπολύτιμους ορυκτούς λίθους πλαισιωμένους με ιδιαίτερο design Ζeus+Δione από επιχρυσωμένο και επαργυρωμένο μπρούτζο. Τα «Κοσμικά αυγά» της Ζeus+Δione συμβολίζουν την αναγέννηση, τον έρωτα που γεννιέται με το ξύπνημα της φύσης ,την εκκόλαψη καινούργιων ιδεών, την ζωή την ίδια.

Τη συλλογή Πασχαλινών αυγών της Ζeus+Δione μπορείτε να την βρείτε στα σημεία λιανικής.

Ζeus+Δione Showroom, Πλουτάρχου 21, Κολωνάκι, τ. 210 7400090

GB Corner Store, Hotel Grande Bretagne, Σύνταγμα

eshop, www.zeusndione.com και σε επιλεγμένα καταστήματα.

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα