Βρήκαμε το μαγιό της Ελένης Φουρέιρα

Είναι μία από τις πιο όμορφες Ελληνίδες, που εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις πάνω και κάτω από τη σκηνή. Η Ελένη Φουρέιρα που συχνά πειραματίζεται με το στιλ της έχει καταφέρει μέχρι τώρα να διατηρήσει ένα chic αέρα στα looks της εκπέμποντας ταυτόχρονα έναν αισθησιασμό που δεν αφήνει κανένα ασυγκίνητο.

Η ποπ τραγουδίστρια, που αυτή την περίοδο βρίσκεται διακοπές στην Κρήτη μαζί με τον αγαπημένο της, τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Σαμαρά, ανέβασε το σαββατοκύριακο στον λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία της με μαγιό που όχι μόνο συγκέντρωσε πολλά likes αλλά και ιδιαιτέρως κολακευτικά σχόλια. Εμείς ανακαλύψαμε ότι το σέξι σλιπ με τις λεπτομέρειες από δίχτυ ανήκει στην εταιρεία Minimale Animale, γνωστή για τις αποκαλυπτικές δημιουργίες της, και κοστίζει 167.80 ευρώ ( με την έκπτωση 73.83 ευρώ).

H γνωστή τραγουδίστρια προτίμησε να μη το συνδυάσει με το ίδιο σουτιέν -και πολύ καλά έκανε κατά τη γνώμη μας- αλλά με ένα πιο συντηρητικό σε στιλ bustier. Αν θέλετε κι εσείς να το αποκτήσετε μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Διαβάστε επίσης:

As promised: Βρήκαμε το μαγιό της Τάμτα

Welcome to Miami: 12 beauty looks που θα αντιγράψουμε από την εβδομάδα μόδας μαγιό

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα