Βρήκαμε το καλύτερο αθλητικό μπουστάκι για το γυμναστήριο

Γνωρίζουμε ότι πολλές από εσάς αθλείστε, παρόλα αυτά θέλετε να εμφανίζεστε στο γυμναστήριο τόσο προσεγμένη όσο και στο γραφείο. Είναι γεγονός ότι η ώρα της γυμναστικής έχει τη δικιά της ειδική ενδυμασία, που φυσικά δεν πρέπει να στερείται καλαισθησίας. Πριν σας προτείνουμε ενδυμασία, θα σας μιλήσουμε για κάτι πολύ βασικό: το μπουστάκι. Ένα καλό μπουστάκι πρέπει να είναι σταθερό, να είναι φτιαγμένο από το κατάλληλο ύφασμα και πάνω από όλα να έχει στιλ. Αυτά κι άλλα πολλά χαρακτηριστικά ανταποκρίνονται στο νέο μοντέλο της Nike, Pro Hero.

600x600, homepage image, nike, boustaki, Pro Hero

Όπως και το αθλητικό μπουστάκι Pro Rival, έτσι και το Pro Hero αποτελείται από νάιλον ύφασμα με πυκνή ύφανση που προσφέρει σωστή ελαστικότητα και δυνατότητα επαναφοράς για μεγαλύτερη στήριξη και σταθερή εφαρμογή. Η δυνατότητα επαναφοράς συνιστά το βαθμό στον οποίο τεντώνει το ύφασμα και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος στη σχεδιαστική διαδικασία. Μοναδική είναι και η στρογγυλή πλάτη στο αθλητικό μπουστάκι Pro Hero που κουμπώνει και ξεκουμπώνει με κόπιτσες για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία.

600x600, homepage image, nike, boustaki, Pro Hero

Πηγή έμπνευσης του σχεδίου είναι τα αθλητικά και παραδοσιακά εσώρουχα. Τα cups μεγάλωσαν για ακόμα μεγαλύτερη στήριξη και πιο σωστή εφαρμογή. Οι φάσες ενίσχυσης εκτείνονται γύρω από την πλαϊνή πλευρά των cups και κάτω από τον βραχίονα για μεγαλύτερη κάλυψη, καθιστώντας έτσι πιο άνετες τις κινήσεις προς τις διάφορες κατευθύνσεις. Το μπουστάκι διαθέτει επίσης επενδεδυμένες, ρυθμιζόμενες τιράντες με μεταβαλλόμενο πάχος, για εξατομικευμένη εφαρμογή. Διατίθεται σε 20 μεγέθη, από cup 30C μέχρι 38E.

info: Το μπουστάκι Nike Pro Hero, μαζί με άλλα μοντέλα της σειράς, διατίθεται online και στα καταστήματα Nike.

Διαβάστε ακόμα:

Beyonce- Jay Z: Δείτε το σπίτι που νοικιάζουν έναντι αστρονομικού ποσού

Αυτές είναι οι τροφές που σας βοηθούν να αδυνατίσετε

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα