Βρήκαμε την τσάντα της Reese Witherspoon

H Reese Witherspoon είναι μία από τις stars του Hollywood που θαυμάζουμε τόσο για τις υποκριτικές της ικανότητες, όσο και για τις ενδυματολογικές της επιλογές. Έχει στιλ και άποψη και οι εμφανίσεις της τα τελευταία χρόνια είναι όλο και καλύτερες.

Φυσικά ξέρει πολύ καλά πως η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά γι’ αυτό εκτός από τα ρούχα της, ιδιαίτερη σημασία δίνει και στα αξεσουάρ που επιλέγει. Αυτή τη φορά ο φακός τη συνέλαβε σε μία καθημερινή της εμφάνιση, όπως έβγαινε από το αυτοκίνητό της. Η ξανθιά ηθοποιός λοιπόν επέλεξε μαύρη μπλούζα, μαύρο καλσόν και φούστα με cage print του Οίκου Chloé. Ιδιαίτερη εντύπωση όμως μας έκανε η τσάντα της, η οποία ανήκει στον Hugo Boss και μας άρεσε γιατί είναι ό,τι πρέπει για τις καθημερινές μας υποχρεώσεις, καθώς το μέγεθός της είναι κατάλληλο για να χωρέσει όλα όσα χρειαζόμαστε αλλά μπορεί να συνδυαστεί ακόμα και με ένα πιο επίσημο outfit αν θέλουμε να την κρατήσουμε και για μια βόλτα νωρίς το βράδυ.

romy hugo boss

 

Η τσάντα είναι το μοντέλο Romy από τη χειμερινή συλλογή του Οίκου και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το hugoboss.com

Διαβάστε ακόμα:

Η νέα συλλογή των Marks & Spencer είναι η αγαπημένη μας

Η Olivia Palermo θα κάνει καριέρα σχεδιάστριας;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα