Βρήκαμε την τέλεια εφαρμογή για να κάνετε καλύτερο shopping

Είναι περίοδος εκπτώσεων και παρόλο που πριν από μερικές μέρες λόγω των πολιτικών εξελίξεων η αγορά είχε παγώσει κάπως, τώρα πλέον όλες οι αθεράπευτες fashionistas είμαστε έτοιμες για shopping, όσο τουλάχιστον το επιτρέπει ο προϋπολογισμός μας. Επειδή όμως τα έξοδα αυξάνονται συνεχώς σε αντίθεση με τα έσοδα που μειώνονται, η ανάγκη για πιο προσεκτικές αγορές είναι όλο και πιο επιτακτική.

Πόσες φορές λοιπόν έχετε αντιμετωπίσει το δίλημμα του να αγοράσετε κάτι ή όχι; Δυσκολεύεστε να πάρετε την απόφαση για το αν θα ξοδέψετε τα χρήματά σας για ένα ρούχο ή αξεσουάρ; Σας ενημερώνουμε ότι πλέον υπάρχει λύση.

Κάποιοι -πολύ έξυπνοι- μάλλον shopping addicts, έφτιαξαν μία τέλεια εφαρμογή που μπορείτε να κατεβάσετε στο κινητό σας. Αντί λοιπόν να κάθεστε μπροστά στον καθρέφτη και να προσπαθήσετε να πάρετε τη σωστή απόφαση με τις ώρες, δεν έχετε παρά να κατεβάσετε το Pin & Tucker και να το αφήσετε να αποφασίσει αυτό για εσάς. Πώς γίνεται αυτό; Βγάζετε μια φωτογραφία του αντικείμενου του πόθου σας και το Pin & Tucker τη μοιράζεται με τους φίλους σας στα social media, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ψηφίσουν κατευθείαν ναι ή όχι. Τα αποτελέσματα σας βοηθούν να πάρετε την απόφαση και να πάτε μέχρι το ταμείο, ή να γυρίσετε στο σπίτι σας.

Μάλιστα το The New School’s Parsons Paris School of Art & Design συνεργάστηκε με το Pin & Tucker ως εξής: οι φοιτητές του ανέβαζαν τις φωτογραφίες από τα σχέδιά τους ζητώντας τη γνώμη του κοινού γι’ αυτά, έτσι ώστε να προχωρήσουν και να βελτιώσουν το τελικό αποτέλεσμα όσο περισσότερο μπορούσαν.

Δοκιμάστε το και πείτε μας τη γνώμη σας.

Διαβάστε ακόμα:

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Δείτε τον για πρώτη φορά ντυμένο τσολιά να φυλά σκοπιά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στη Βουλή

20 αποφθέγματα σπουδαίων ανθρώπων για να οδηγηθείτε στην επιτυχία

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα