Βρήκαμε την οικονομική γούνα της Irina Shayk που θα σας ζεστάνει φέτος

H Irina Shayk είναι μια καλλονή που έγινε πρόσφατα μανούλα αφού νυμφεύθηκε τον Bradley Cooper, έναν από τους πιο ωραίους και ταλαντούχους άντρες του Hollywood που σίγουρα ήθελαν πολλές γυναίκες, αλλά μόνο ένα top model όπως εκείνη κατάφερε να κατακτήσει. Η ιέρεια της πασαρέλας που έγινε γνωστή μέσα από catwalks όπως αυτό της Victoria’s Secret πρόσφατα έκανε μια βόλτα με σύζυγο και μωρό στη Νέα Υόρκη και ο φωτογραφικός φακός των paparazzi τους απαθανάτισε σε τρυφερές οικογενειακές στιγμές.

Όσο και αν χαιρόμαστε για την όμορφη γυναίκα και την οικογενειακή της ευτυχία, αυτό που δεν μπορούμε να σταματήσουμε να κοιτάμε σε αυτή τη φωτογραφία δεν είναι άλλο από το επικό πανωφόρι της Irina που θέλουμε το συντομότερο δυνατόν να κρέμεται στη ντουλάπα μας, ώστε να είμαστε προετοιμασμένες για τα κρύα που έρχονται. Επειδή είμαστε σίγουρες ότι και εσείς νιώθετε έτσι και θέλετε μια faux fur να αγκαλιάσει απαλά το δέρμα σας φέτος, ψάξαμε και βρήκαμε ότι το παλτό αυτό ανήκει σε ένα από τα αγαπημένα σας mega brands και δεν είναι άλλο από τη Mango.

Irina Shayk wears MANGO coat & skirt in NKY - Rights from 21102018 PR+SM WW

Αν η οικολογική αυτή γούνα λοιπόν είναι το κομμάτι που θέλετε να σας ζεσταίνει τον χειμώνα αυτό δεν έχετε παρά να την αποκτήσετε στο site της Mango στην τιμή των 79,99 €.

33087007_CG_B3

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα