Βρήκαμε τη λύση για να μην αντιμετωπίσετε τριχόπτωση αυτό το φθινόπωρο

Αυτό το φθινόπωρο, ίσως παρατηρήσετε πως μαζί με τα φύλλατων δέντρων ξεκινούν να πέφτουν και τα μαλλιά σας. Μην σας πιάνει πανικός, είναι αναμενόμενο μετά το καλοκαίρι, καθώς τα μαλλιά έχουν εκτεθεί στον ήλιο, το αλάτι της θάλασσας, το χλώριο της πισίνας, το αλκοόλ κοκ.

Οι άνθρωποι χάνουμε κατά μέσο όρο περίπου 50 τρίχες την ημέρα, αν όμως εσείς θεωρείτε πως ο αριθμός είναι μεγαλύτερος από τον συνηθισμένο σας αυτή την περίοδο, τότε ίσως έχει έρθει η στιγμή να αναλάβετε δράση. Η εποχιακή τριχόπτωση διαρκεί γύρω στις έξι εβδομάδες και είναι φυσιολογική, αλλά τα παρακάτω προϊόντα θα βοηθήσουν να τις ξεπεράσετε χωρίς να μειωθεί ο όγκος και να χαθεί η ομορφιά των μαλλιών σας.

nioxin, Βρήκαμε τη λύση για να μην αντιμετωπίσετε τριχόπτωση αυτό το φθινόπωροΟρός Νύχτας Night Density Rescue της Nioxin

VICHY_DERCOS_AMINEXIL, Βρήκαμε τη λύση για να μην αντιμετωπίσετε τριχόπτωση αυτό το φθινόπωροΑμπούλες Aminexil Clinical 5 Αντιμετώπιση της Τριχόπτωσης για Γυναίκες της Vichy (Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες για τις αμπούλες εδώ)

 

hair loss night serum apivita, Βρήκαμε τη λύση για να μην αντιμετωπίσετε τριχόπτωση αυτό το φθινόπωροΟρός Νύχτας κατά της Τριχόπτωσης της Apivita

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα