Βρήκαμε τα τέλεια εργαλεία styling που δεν καταστρέφουν τα μαλλιά

Ποια γυναίκα δεν αγαπά τα εντυπωσιακά χτενίσματα, τα οποία όμως απαιτούν επιμελές stylingμε εργαλεία που δυστυχώς επιδρούν στην ποιότητα των μαλλιών; Σχεδόν όλες, σωστά.
Το πολύ συχνό όμως styling, σε συνδυασμό με  το πέρασμα του χρόνου, την ηλιακή ακτινοβολία και τις τεχνικές διεργασίες όπως η βαφή και οι ανταύγειες, καταστρέφουν σταδιακά την πρωτεΐνη και την κερατίνη που υπάρχει στα μαλλιά.

Με σύνθημα τη φράση «Προστατέψτε τα μαλλιά σας … απελευθερώστε το στυλ σας !», η  εταιρία Remington έρχεται να δώσει λύση στο αιώνιο πρόβλημα των γυναικών σχετικά με το hairstyling, δημιουργώντας μία καταπληκτική σειρά από πολυτελή εργαλεία που διαθέτουν Κερατίνη, το ζωτικό στοιχείο για γερά και υγιή μαλλιά.

Η νέα σειρά Keratin Therapy, χρησιμοποιεί την πιο προηγμένη Τεχνολογία Προστασίας σύμφωνα με την οποία οι μαλακτικές μικροουσίες Κερατίνης, που βρίσκονται στις επιφάνειες των προϊόντων της σειράς, μεταβιβάζονται στα μαλλιά μας αμέσως μόλις ξεκινήσουμε το styling με σκοπό την μέγιστη προστασία τους. Aποτελείται από:

 

  • Ισιωτικό S8590 Keratin Therapy Pro: Το ισιωτικό S8590 Keratin Therapy Pro διαθέτει ειδικές κεραμικές πλάκες προηγμένης τεχνολογίας Κερατίνης. Οι μαλακτικές μικροουσίες Κερατίνης εγχύονται στις κεραμικές πλάκες και μεταβιβάζονται στα μαλλιά σας όταν το ισιωτικό ζεσταθεί και ξεκινήσετε το styling. Επιπλέον, ο έξυπνος αισθητήρας προστασίας κατά της θερμότητας παρακολουθεί τα επίπεδα υγρασίας και προσαρμόζει την θερμοκρασία ανάλογα. Αυτά τα δύο καινοτόμα χαρακτηριστικά προσφέρουν μεγαλύτερη προστασία κατά της φθοράς των μαλλιών σας.
  • Ψαλίδι για μπούκλες CI8319 KeratinTherapyPro: Εσείς που λατρεύετε τις πλούσιες και υγιείς μπούκλες θα αγαπήσετε το CI8319 Keratin Therapy Pro Curl, το οποίο διαθέτει κύλινδρο διαμέτρου 19 χιλιοστών και εγγυάται επαγγελματικά αποτελέσματα. Οι μικροουσίες Κερατίνης θεραπεύουν τα μαλλιά σας και δημιουργούν εκπληκτικές μπούκλες και γυαλιστερούς κυματισμούς.

 

Τώρα λοιπόν μπορείτε να δίνετε στυλ και ταυτότητα στο χτένισμά σας, χωρίς να σας ανησυχούν οι συνέπειες.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα