Βρήκαμε τα πιο ωραία φλοράλ που θα σας φτιάξουν τη διάθεση και στη συννεφιά

Μπορεί σήμερα ο ήλιος να μη μας έκανε τη χάρη, όμως η άνοιξη είναι πολύ κοντά πλέον και όσο κλισέ και αν ακούγεται, τα φλοράλ είναι πιο επίκαιρα από ποτέ. Στη συλλογή της attrattivo βρήκαμε τα πιο ωραία και αν και δυσκολευτήκαμε αρκετά, επιλέξαμε τα αγαπημένα μας, τα οποία μπορείτε να φορέσετε σε διάφορες περιπτώσεις, ανάλογα φυσικά με το προσωπικό σας στιλ. Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και ακολουθήστε τις στιλιστικές μας συμβουλές για να δημιουργήσετε ένα ανοιξιάτικο σύνολο που θα σας φτιάξει τη διάθεση.

attrattivo forema floral

Δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάμε για το shirt dress, το φόρεμα δηλαδή που θυμίζει πουκάμισο. Ξεκινάμε λοιπόν τη λίστα μας με αυτό γιατί είναι ένα από τα πιο ωραία της σεζόν. Μπορείτε να το φορέσετε ακόμα και με παντελόνι, ενώ επίσης μπορείτε να το συνδυάσετε με παπούτσια κάθε τύπου. Μπορείτε να το βρείτε εδώ. 

attrattivo slip dress

Θα έχετε παρατηρήσει εδώ και μερικές σεζόν ότι ένας τύπος φορέματος που έχει επιστρέψει από τα 1990s και έχει πολύ δυναμική παρουσία, είναι το slip dress. Αν λοιπόν σας αρέσει αλλά έχετε βαρεθεί λίγο να το βλέπετε η attrattivo έχει μία πιο ενδιαφέρουσα εκδοχή. Το mix ‘n’ match του πουά με το φλοράλ είναι ό,τι πρέπει για την άνοιξη γι’ αυτό πρέπει να το δοκιμάσετε. Μπρείτε να το βρείτε εδώ. 

top attrattivo

Το gingham ήταν το περασμένο καλοκαίρι πάρα πολύ έντονη τάση. Αν λοιπόν σας άρεσε και θέλετε να το φορέσετε και φέτος μπορείτε να το κάνετε επιλέγοντας κάποια παραλλαγή του. Αυτό το τοπ με το φλοράλ μοτίβο λοιπόν είναι η τέλεια λύση. Μπορείτε να το βρείτε εδώ. 

poukamiso attrattivo

Και μιας και μιλάμε για τοπ, αυτό το preppy πουκάμισο ταιριάζει με όλα και ίσως θα πρέπει να είναι το φλοράλ κομμάτι που θα προσθέσετε αυτή τη σεζόν στη ντουλάπα σας. Μπορείτε να το βρείτε εδώ. 

top me louloudia attrattivo

To λευκό, basic T-shirt, αποκτά πιο ανοιξιάτικη διάθεση με αυτό το κεντημένο φλοράλ μοτίβο. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο για να συνδυάσετε με το τζιν σας παντελόνι; Μπορείτε να το βρείτε εδώ. 

attrattivo poukamiso floral

Πολύ συχνά μπορεί να ακούσετε πως ένα έντονο μοτίβο δεν είναι κατάλληλο αν έχετε επιπλέον πόντους και αυτός ο ισχυρισμός δεν είναι 100% λάθος. Αν λοιπόν έχετε επιπλέον πόντους στην κοιλιά για παράδειγμα, μπορείτε κάλλιστα να φορέσετε το φλοράλ στην πιο παλ εκδοχή του και φυσικά να επιλέξετε ένα κομμάτι που είναι ελαφρώς φαρδύ. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ κολακευτικό. Μπορείτε να το βρείτε εδώ. 

see through poukamisa

Η διαφάνεια είναι σέξι αλλά μπορεί να γίνει και πολύ ρομαντική, όπως για παράδειγμα σ’ αυτή τη φλοράλ τουνίκ που μπορείτε να συνδυάσετε με τα πάντα. Μπορείτε να τη βρείτε εδώ. 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα