Βρήκαμε τα Mango παπούτσια που αγαπούν οι fashionistas

Μπορεί να χάλασε πάλι ο καιρός όμως πάντα υπάρχει διάθεση για ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό shopping. Αυτή τη φορά θα μιλήσουμε για ένα ζευγάρι Mango παπούτσια, που ήδη έχουν επισημάνει όλοι ότι είναι τα αγαπημένα των απανταχού fashionistas. Ίσως να έχετε προσέξει άλλωστε πως πολλά fashion girls εδώ και μερικές σεζόν δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στη συλλογή των Mango και δεν τις αδικούμε καθόλου, μιας και κάθε φορά βρίσκουμε ρούχα και αξεσουάρ που μπαίνουν πολύ αμέσως στη shopping list μας.

Τα Mango παπούτσια που ξεχωρίσαμε λοιπόν αυτή τη φορά είναι ένα ζευγάρι λευκά πέδιλα που μας θυμίζουν λίγο late 1990s και θα μπορούσε κάλλιστα να φορέσει η Charlotte του Sex and the City, σε κάποιο από τα επεισόδια των πρώτων κύκλων της αγαπημένης σειράς. Είναι λευκά, έχουν ελαφρώς χοντρό τακούνι και λεπτά λουράκια που κολακεύουν πολύ το πόδι. Μπορούν να συνδυαστούν με πολλούς τρόπους, με φορέματα, με παντελόνια, με φούστες και να φορεθούν σε διάφορες περιστάσεις, casual ή και πιο formal, ανάλογα φυσικά με το υπόλοιπο σύνολο. Επιπλέον το τακούνι αν και είναι σχετικά ψηλό, είναι άνετο μιας και δεν είναι πολύ λεπτό, οπότε είναι βέβαιο πως τα εν λογω πέδιλα είναι σταθερά και δε θα κουράσουν τα πόδια σας. Δε χρειάζεται φυσικά να πούμε πως το λευκό ταιριάζει με όλα, οπότε δε θα χρειαστεί να σκεφτείτε ιδιαίτερα με τι θα τα συνδυάσετε.

mango pedila

 

Αυτά λοιπόν τα πολύ κομψά πέδιλα κοστίζουν 59.99 ευρώ και μπορείτε να τα βρείτε εδώ. Δείτε επιπλέον και μερικά ακόμα από τα αγαπημένα μας Mango παπούτσια που ήδη έχουμε προσθέσει στην ανοιξιάτικη shopping list μας.

Στιγμιότυπο 2018-03-31, 12.51.41 μμΠέδιλα με λεπτά λουράκια, μπορείτε να τα βρείτε εδώ. 

sandalia mango

 

Σανδάλια με αγκράφα, μπορείτε να τα βρείτε εδώ. 

Στιγμιότυπο 2018-03-31, 12.55.15 μμ

Σουέντ παπούτσια με γεωμετρικό τακούνι, μπορείτε να τα βρείτε εδώ. 

mules mango

Δερμάτινα mules με διαφανές τακούνι, μπορείτε να τα βρείτε εδώ. 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα