Βρήκαμε τα γυαλιά ηλίου που θα φορέσετε αυτό το καλοκαίρι 

Η νέα συλλογή γυαλιών Elie Saab αποτυπώνει το όραμα φινέτσας και διακριτικής κομψότητας του Οίκου – ακλόνητες αξίες που αποτελούν τον πυρήνα της αισθητικής του Elie Saab – μέσα από καινοτόμα σχεδιαστική προσέγγιση στην οποία η μοναδική υλοποίηση «Made in Italy» έχει αφεθεί στα χέρια ειδικών τεχνιτών χρυσοχοΐας.

Τα φώτα της πασαρέλας αναδεικνύουν τις σειρές Chaine και Vague, που εντυπωσιάζουνε με φίνες, θηλυκές φόρμες, είτε από πολυτελές ασετάτ Mazzucchelli ή από ελικοειδείς ελαφριές φόρμες με χρυσό μεταλλικό φινίρισμα.

Με διαφορετικές φόρμες και αναλογίες, η σειρά της φετινής σεζόν επαναπροσδιορίζει τα εμβληματικά στοιχεία του οίκου Elie Saab μέσα από αποκλειστικές, χειροποίητες δημιουργίες που αντλούν έμπνευση από τη φύση, και ιδιαίτερα, από τις απαλές καμπύλες των θαλασσινών κυματισμών.

Η ιδανική ισορροπία μεταξύ ρετρό γοητείας και σύγχρονου μαγνητισμού αποτυπώνεται με έντονα χρώματα και συγκλονιστικά εφέ, που υπογραμμίζουν την πολυτελή αντίθεση μεταξύ διαφορετικών τόνων και υφών.

Η διακοσμητική πινελιά είναι κοινό στοιχείο σε όλα τα μοντέλα, άλλοτε φωτίζοντας τα λεία περιγράμματα με λαμπερά κρύσταλλα Swarovski® και άλλοτε υπογραμμίζοντας το μονόγραμμα, ως μοναδικό διακριτικό σύμβολο.

Το περιζήτητο μοτίβο «Chaine» επανερμηνεύεται στους βραχίονες και μεταφέρεται πλευρικά των φακών για να επιβεβαιώσει εκ νέου την εμβληματική και διαχρονική του ομορφιά.

Η υψηλής ποιότητας όραση που προσφέρει το προϊόν είναι εγγυημένη χάρις στη χρήση φακών Zeiss, που έχουν ενισχυθεί με ήπιο καθρεπτέ εφέ και αντι-ανακλαστική επεξεργασία, απογειώνοντας την ανθεκτικότητα και την αντοχή στο χρόνο.

Η νέα Συλλογή Γυαλιών ELIE SAAB είναι διαθέσιμη παγκοσμίως από τον Ιανουάριο 2018 μέσω ενός επίλεκτου δικτύου αποκλειστικών καταστημάτων οπτικών και των μπουτίκ ELIE SAAB.

Γυαλιά ηλίου σε τετραγωνισμένη φόρμα που συνδυάζει ασετάτ Mazzucchelli με λεπτομέρειες σε χρυσό τελείωμα, εμπνευσμένα από το εμβληματικό μοτίβο Chaine. Προσωποποιημένα με το λογότυπο-μονόγραμμα Elie Saab στους βραχίονες και τον δεξιό φακό. Εφοδιασμένα με ανώτερης ποιότητας φακούς Zeiss.

Διαθέσιμα σε μαύρο με γκρι ντεγκραντέ φακούς, καφέ ταρταρούγα με καφέ ντεγκραντέ φακούς και βιολετί με μπορντό ντεγκραντέ φακούς.

ELIESAAB-ESA015S_2009600PJP08_R00

CHAINE ES 015/S

Γυαλιά ηλίου σε τετραγωνισμένη φόρμα που συνδυάζει ασετάτ Mazzucchelli με λεπτομέρειες σε χρυσό τελείωμα, εμπνευσμένα από το εμβληματικό μοτίβο Chaine. Προσωποποιημένα με το λογότυπο-μονόγραμμα Elie Saab στους βραχίονες και τον δεξιό φακό. Εφοδιασμένα με ανώτερης ποιότητας φακούς Zeiss.

Διαθέσιμα σε μαύρο με γκρι ντεγκραντέ φακούς, καφέ ταρταρούγα με καφέ ντεγκραντέ φακούς και βιολετί με μπορντό ντεγκραντέ φακούς.

ES_014_S_807_5B

CHAINE ES 014/S

Η υπερμεγέθης οβάλ φόρμα συνδυάζει το μπροστινό μέρος και τα ακροβραχιόνια από ασετάτ Mazzucchelli με τους βραχίονες από επιχρυσωμένο μέταλλο. Με το εμβληματικό μοτίβο Chaine να διατρέχει τους βραχίονες και να ενσωματώνεται στο πλαίσιο των φακών, τονισμένο από το μονόγραμμα Elie Saab. Φακοί Zeiss με αποκλειστική αντι-ανακλαστική επεξεργασία καθρέπτη σε ανοικτό χρυσό.

Διαθέσιμο σε μαύρο με επίχρυσους βραχίονες και γκρι ντεγκραντέ φακούς και σε μελί-καφέ ταρταρούγα με επίχρυσους βραχίονες και καφέ ντεγκραντέ φακούς.

ELIE SAAB_ES016S-200969001QVU_R00

VAGUE ES 016/S

Τα καθαρά στρογγυλά περιγράμματα συναντούν την λάμψη της αστραφτερής, χειροποίητης διακόσμησης από 32 λαμπερά κρύσταλλα Swarovski®, που σχηματίζουν ένα εκθαμβωτικό πλευρικό προστατευτικό γύρω από τους φακούς. Η ρετρό διάθεσης υπερμεγέθης φόρμα είναι εξ ολοκλήρου επίχρυση, αγκαλιάζοντας τους φακούς Zeiss που έχουν ενισχυθεί με αντι-ανακλαστική επεξεργασία καθρέπτη σε ανοικτό χρυσό.

Διατίθενται σε επιχρυσωμένο μέταλλο με ακροβραχιόνια σε ατόφιο φίλντισι και καφέ ντεγκραντέ φακούς.

συλλογή γυαλιών Elie Saab παράγεται και διανέμεται από το Safilo Group. Για να περάσει η πολύτιμη κληρονομιά της εταιρείας στις μελλοντικές γενιές, παράλληλα με τον εκσυγχρονισμό του για μελλοντική βιωσιμότητα, η Safilo ίδρυσε τη «Σχολή Οπτικών Προϊόντων», επιβεβαιώνοντας την σημαντική της ευθύνη στον κλάδο. Ο σχεδιασμός προϊόντων, η ανάπτυξη και οι δυνατότητες παραγωγής βρίσκονται στο επίκεντρο της «Σχολής Οπτικών Προϊόντων της Safilo», συνδυασμένα με πάθος, κατασκευαστική αρτιότητα και καινοτομία. Hφοίτηση στην «Σχολή Οπτικών Προϊόντων Safilo» είναι τριετής συνδυάζοντας θεωρητικά μαθήματα και πρακτική, και δέχεται μέχρι και δέκα μαθητές κάθε χρόνο. Το όραμα της είναι η δημιουργία μίας νέας γενιάς διευθυντών οπτικών προϊοντων που θα διαθέτουν το πάθος και την αριστοτεχνία της εκατονταετούς παράδοσης ανώτερων οπτικών.

 

 

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα