The Voice: Δείτε την Ελληνίδα που τρέλανε τον Ricky Martin στην Αυστραλία
Carly Yelayotis Sings Stay | The Voice Australia 2014

Το The Voice είναι ένα από τα μεγαλύτερα talent shows, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Και αν νομίζετε ότι μόνο στο The Voice of Greece μπορούμε να έχουμε Έλληνα νικητή, μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείτε, αφού στην Αυστραλία, μία Ελληνίδα κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον των κριτών και ιδιαιτέρως του Ricky Martin!

Την λένε Carly Yelayotis και κατάγεται από την Μυτιλήνη, λόγω του πατέρα της. Η ίδια ωστόσο, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αυστραλία, όπου και αποφάσισε να συμμετάσχει στο The Voice, προκειμένου να δοκιμάσει τις δυνάμεις της. Η Carly κατάφερε να κάνει τις τρεις από τις τέσσερις καρέκλες να γυρίσουν με τον Will.i.amνα μην πατάει το κουμπί.

the voice australia, carly-yelayotis, peoplegreece

Η νεαρή τραγουδίστρια απέρριψε την Kylie Minogue και τον Joel Madden διαλέγοντας να μπει στο #teamricky, που δεν είναι άλλη από την ομάδα του Ricky Martin. Το The Voice of Australia βρίσκεται στη φάση των blind auditions και η νεαρή Ελληνίδα ευελπιστεί να φτάσει μέχρι τον τελικό. Και γιατί όχι άλλωστε, αφού έχει την αμέριστη συμπαράσταση των Ελλήνων.

the voice australia, carly-yelayotis, peoplegreece

Η ίδια, μέσα από τις σελίδες της στα social media, εξέφρασε τόσο την υπερηφάνια τη για τις ρίζες της, όσο και τις ευχαριστίες της για την στήριξη του κόσμου. Δείτε την εμφάνισή της!

Πηγή: Peoplegreece

Δείτε επίσης:

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα