Βίκυ Βολιώτη: Ο γάμος της στη Νέα Υόρκη και ο ένας μήνας που πέρασε στην Αιθιοπία για να υιοθετήσει την κόρη της, Άννα

Η Βίκυ Βολιώτη έχει καταφέρει να δημιουργήσει «σχέσεις ζωής» μέσα από τον καλλιτεχνικό χώρο. Στη λίστα με τα αγαπημένα της πρόσωπα συγκαταλέγονται, μεταξύ άλλων, η Σμαράγδα Καρύδη, ο Θοδωρής Αθερίδηςκαι ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Πρόσφατα, οι δύο πρώτοι βάφτισαν τη μονάκριβή κόρης της, Άννα, στην Πλάκα, σε στενό οικογενειακό κύκλο. «Με τη Σμαράγδα είμαστε σαν αδελφές πια. Η χαρά μας είναι να τεμπελιάζουμε σε έναν καναπέ και να λέμε διάφορες χαζές ιστορίες. Να μην κάνουμε απολύτως τίποτα. Παλαιότερα, που ήμασταν πιο χαλαρές, το κάναμε συχνότερα. Πλέον οι χρόνοι μας είναι πιο πιεσμένοι γιατί τρέχουμε και οι δύο πολύ και είναι δυσκολότερο να συμβεί. Αυτό που μου αρέσει πολύ να κάνω με τους δικούς μου ανθρώπους, τους φίλους μου, το σύντροφό μου, είναι στο τέλος της ημέρας, όταν χαλαρώνουμε από τις δουλειές μας, να πάμε για φαγητό, για ποτό και να συζητάμε. Εγώ δεν είμαι καλή μαγείρισσα. Μαγειρεύω τα πολύ βασικά. Προτιμώ άλλοι να ασχολούνται με την παρασκευή του φαγητού. Δεν έχω πολύ ταλέντο σε αυτό» παραδέχεται γελώντας.

Με τη Σμαράγδα και τον Θοδωρή έχουν παίξει μαζί στο θέατρο και τον κινηματογράφο σημειώνοντας μεγάλη εμπορική επιτυχία. Έχουν σκεφτεί να συνεργαστούν ξανά; «Δεν το έχουμε σκεφτεί, αλλά είμαι σίγουρη πως θα συμβεί κάποια στιγμή. Εγώ θέλω πολύ να δουλέψω ξανά μαζί τους. Νομίζω πως και εκείνοι το θέλουν, οπότε όλα θα γίνουν την κατάλληλη στιγμή».

vicky volioti people 161 (1)

«Με το σύζυγό μου παντρευτήκαμε για να υιοθετήσουμε παιδί»

Η Βίκυ έχει καταφέρει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή. «Δεν ήθελα ποτέ η προσωπική μου ζωή να βγει προς τα έξω. Δεν μπορώ να πω ότι το προσπάθησα ιδιαίτερα. Υπήρξα από τους τυχερούς ανθρώπους που δεν χρειάστηκε να παλέψω για την ιδιωτικότητα της ζωής μου. Αισθάνθηκα σεβασμό από τα media, οπότε δεν ήταν πολύ δύσκολο. Ίσως επειδή δεν θέλησα εγώ να εκθέσω τα προσωπικά μου, δεν υπήρξε μεγάλο κυνηγητό από την άλλη πλευρά. Φαίνεται πως ήταν αμοιβαίο» υποστηρίζει.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η ηθοποιός είχε δηλώσει πως δεν την ενδιαφέρει ο γάμος. Ωστόσο, με το σύντροφό της, Σίμο Σερκετζή, παντρεύτηκαν στη Νέα Υόρκη ύστερα από πέντε χρόνια σχέσης. Η ίδια εξηγεί για πρώτη φορά το λόγο που τους έκανε να πάρουν αυτή την απόφαση. «Για να είμαι ειλικρινής, ο μόνος λόγος που παντρευτήκαμε είναι γιατί θέλαμε να υιοθετήσουμε ένα παιδί. Η διαδικασία για να υιοθετήσεις παιδί γίνεται ευκολότερη όταν είσαι παντρεμένος. Φυσικά, μπορεί να συμβεί και μονογονεϊκά, αλλά επειδή η επιθυμία ήταν κοινή, αποφασίσαμε να το κάνουμε πιο εύκολο προχωρώντας σε γάμο. Αυτός είναι ο μόνος λόγος που παντρευτήκαμε, αλλιώς δεν θα το κάναμε γιατί δεν είχαμε ποτέ αυτή την ανάγκη. Ζούσαμε μαζί χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν είχαμε ανάγκη αυτή τη δέσμευση. Η Νέα Υόρκη επιλέχτηκε γιατί θέλαμε να είναι κάτι πολύ προσωπικό μας και επίσης μένει ο αδελφός μου εκεί» εκμυστηρεύεται.

Τον Απρίλιο του 2015, η ηθοποιός με το σύζυγό της ταξίδεψαν μέχρι την Αιθιοπία, όπου παρέμειναν ένα μήνα για να φέρουν μαζί τους την 8 μηνών κόρης τους, Άννα. Τι θυμάται από εκείνο το ταξίδι; «Νομίζω πως είναι το ίδιο συναίσθημα με ένα ζευγάρι που φεύγει για το μαιευτήριο και επιστρέφει στο σπίτι με το μωρό. Όλη η διαδικασία που περιμέναμε ένα μήνα για να πάρουμε την Άννα, αλλά και το ταξίδι ήταν μια πολύ μεγάλη εμπειρία. Μόνο συγκίνηση νιώθω για όλο αυτό. Ήταν πολύ ιδιαίτερες και τρυφερές αυτές οι στιγμές» εξομολογείται η ηθοποιός.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Πηγή: Peoplegreece.com

]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα