Βίκυ Κάβουρα: Αυτά είναι τα μυστικά της ηθοποιού για άψογο κορμί

Για λογαριασμό του περιοδικού Shape φωτογραφήθηκε η Βίκυ Κάβουρα και στην συνέντευξη που παραχώρησε, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τους κανόνες της για να νιώθει καλά με τον εαυτό της και να είναι fit. «Το concept πια είναι “επιστροφή στη φύση”. Είναι σημαντικό η πρώτη ύλη να είναι αγνή. Εγώ το ψάχνω πολύ με όλα όσα καταναλώνω και δεν αγγίζω τις μεταλλαγμένες τροφές. Σε όποιον ξέρω από την επαρχία ζητάω να μου στέλνει και κάτι. Μέχρι και σε όσους έρχονται στο θέατρο από την επαρχία τους λέω “ένα αβγό, ρε παιδιά, δε φέρατε…”», είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε πως πλέον αποφεύγει τις υπερβολές,  «Έχω κάνει πολλές υπερβολές στο βωμό του fitness: υπήρχε περίοδος που πήγαινα δύο φορές την ημέρα στο γυμναστήριο –και μάλιστα με χαρά– και έτρωγα κοτόπουλο και σαλάτα 6 ημέρες την εβδομάδα για 2 χρόνια. Είναι περιττό να πω ότι ήταν τραγικό και δεν πρέπει να το κάνει κανείς. Τώρα τρώω τα πάντα (εκτός από κοτόπουλο με σαλάτα). Όταν βλέπω, πλέον, ότι ανεβαίνει λίγο ο δείκτης της ζυγαριάς, ποιοτικά δεν αλλάζω κάτι στη διατροφή μου, απλώς μειώνω λίγο την ποσότητα, κυρίως το βράδυ».

Vicky Kavoura, magio

Όσο για το ποια είναι η σχέση της με την άσκηση; «Για μένα η άσκηση είναι τρόπος ζωής. Έχω εκπαιδευτεί για ομαδικά προγράμματα tae bo και Pilates. Το τελευταίο το αγάπησα όταν ξεπέρασα κάποια προβλήματα που είχα στη μέση» είπε η Βίκυ και πρόσθεσε σχετικά με το αν βαριέται πολλές φορές να γυμναστεί, «Κι εγώ πολλές φορές βαριέμαι να γυμναστώ. Αλλά μία, άντε δύο μέρες. Το γυμναστήριο για μένα είναι παιδική χαρά. Πηγαίνω και λέω “θα παίξω εδώ, θα παίξω εκεί…”. Αν περνούν οι μέρες ή οι μήνες και το βλέπεις σαν αγγαρεία, άλλαξε τρόπο εκγύμνασης. Δοκίμασε άλλα πράγματα, βόλεϊ, πατίνια, οτιδήποτε».

Διαβάστε ακόμη: 

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun! Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή. 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα