Βίκυ Καγιά: Τι λέει για το ενδεχόμενο μιας εγκυμοσύνης;

Είναι στην καλύτερή της φάση στην προσωπική της ζωή και δεν έχει καμία διάθεση να το κρύψει. Η Βίκυ Καγιά και ο σύζυγός της, Ηλίας Κρασσάς, είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια στην ελληνική show biz.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν στο Παρίσι και μάλιστα κατάφεραν να κρατήσουν την τελετή μυστική από τα media.

Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας, για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά για την επιθυμία της να αποκτήσει παιδιά και παραδέχτηκε ότι δεν είναι ακόμα έγκυος. «Όχι δεν είμαι έγκυος, δεν περιμένω παιδί κι ας γράφεται και λέγεται παντού» αποκάλυψε στην εφημερίδα real, ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Είναι σίγουρα στα σχέδιά μου και στις επιθυμίες μου να κάνω παιδί με τον Ηλία που λατρεύω, αλλά για την ώρα απολαμβάνω τα υπέροχα παιδιά του, τα οποία είναι αξιαγάπητα. Θέλω να κάνω πολύ μεγάλη οικογένεια μαζί του, γιατί βλέποντας πόσο θαυμάσιος είναι με τα δυο του παιδιά, τον θεωρώ ιδανικό για άντρα μου αλλά και πατέρα των παιδιών μου… Είναι υπέροχος σε όλα ο Ηλίας! Νιώθω για πρώτη φορά στη ζωή μου ότι βρήκα τον πιο ουσιαστικό, τον πιο άξιο σύντροφο και, ναι, δεν το κρύβω ανυπομονώ να κάνω παιδιά μαζί του!». Με το καλό!

Πηγή: Peoplegreece

Δείτε επίσης:

Ηλίας Κρασσάς: Απαντάει στις απίστευτες καταγγελίες της πρώην συζύγου του

Βίκυ Καγιά: Η αντίδραση της στις καταγγελίες για βιαιοπραγία κατά του άντρα της

Αποκλειστικό: Δείτε την Βίκυ Καγιά και τον Ηλία Κρασσά σε τρυφερές στιγμές στην συναυλία του Ρέμου

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα