Βίκυ Καγιά: Μίλησε για τη σχέση της με τα παιδιά του συντρόφου της

Η Βίκυ Καγιά είναι πλέον επιχειρηματίας αφού έχει περάσει πρώτα με απόλυτη επιτυχία, τόσο από το μόντελινγκ όσο και από την τηλεόραση τον τελευταίο καιρό βρέθηκε ξανά στα φώτα της δημοσιότητας εξαιτίας της σχέσης της με τον Ηλία Κρασσά.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Down Town Κύπρου μίλησε για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου: «Βεβαίως και θα παντρευόμουν ξανά, για δεύτερη φορά στη ζωή μου. Άκουσε, το ότι μπορεί να απέτυχε ο πρώτος μου γάμος, δεν σημαίνει ότι δεν θα το επιχειρήσω ξανά με τον κατάλληλο άνθρωπο. Στη ζωή κάποια πράγματα χαλάνε, για να φτιάξουν κάποια άλλα. Τα λάθη μάς διδάσκουν πολλά, αλλά δεν θα παντρευόμουν επειδή «έτσι πρέπει», αλλά επειδή θα το ήθελα. (…) Με τον Ηλία έχω μία ήρεμη και ισορροπημένη σχέση, ζω όμορφα. Τον γάμο, γενικότερα, τον θεωρώ ως μία φυσική εξέλιξη οποιασδήποτε πετυχημένης σχέσης. Αυτό είναι ο γάμος: η συνέχεια, η επισφράγιση, αν θες, κάποιων πραγμάτων. Δεν είναι νόμος».

Παρά το γεγονός ότι είναι ένας ανεξάρτητος άνθρωπος, η Βίκυ Καγιά εξήγησε ότι μέσα στη σχέση της είναι διαφορετική: «Μέσα σε μία σχέση είμαι πολύ διαφορετική. Όλοι χρειαζόμαστε τις σχέσεις, ακόμα και οι πιο δυνατοί άνθρωποι. Χρειάζομαι τη συντροφικότητα, μία αγκαλιά τρυφερή, δύο γλυκά λόγια, θέλω υποστήριξη, προσοχή, δοτικότητα. Στη δουλειά μου είμαι σκυλί, αλλά μέσα στο σπίτι μου είμαι εντελώς παιδί. Θέλω φροντίδα και τρυφερότητα – και ο Ηλίας μου τα δίνει όλα αυτά. Το σωστό σε μία σχέση είναι να είναι ο άλλος ισότιμός σου. Να έχει κουραστεί, να έχει κοπιάσει, να έχει χτίσει πράγματα για να τον εκτιμήσεις και να σε εκτιμήσει».

Kagia-Krassas, paidia, peoplegreece

 

Όσο για το τι την κέρδισε στον σύντροφο της; «… Το γεγονός ότι είναι πολύ άξιος άνθρωπος, τρυφερός, αυτοδημιούργητος, πανέξυπνος και, κάθε μέρα, με κάνει να τον εκτιμώ όλο και πιο πολύ. Ξυπνάω κάθε πρωί, τον κοιτάζω και τον θαυμάζω! Είναι από τους λίγους ανθρώπους που γνωρίζω και εργάζονται τόσο σκληρά.», δήλωσε στον Αλέξανδρο Πρίφτη.

Η Βίκυ Καγιά δεν δίστασε να μιλήσει και για τη σχέση που έχει με τα παιδιά του Ηλία Κρασσά: «Μα, είναι αξιολάτρευτα παιδιά! Γενικά, λατρεύω τα παιδάκια. Και έχω τέσσερα βαφτιστήρια που τα υπεραγαπώ! Μαθαίνω από τα παιδιά, τα εκτιμώ, τα σέβομαι και κάθε φορά που είμαι κοντά τους, γίνομαι κι εγώ παιδί.Όποτε βλέπω τα παιδιά του Ηλία, κάνουμε πολλά πράγματα μαζί και αυτό με ξεκουράζει, ξεφεύγει το μυαλό από τις σκοτούρες, την καθημερινότητα, τα λογιστικά της σχολής κλπ. Τους διαβάζω παραμύθια, παίζουμε, μου φτιάχνουν την ψυχή μου. Μόνο χαρά μου δίνουν τα παιδιά του Ηλία».

Πηγή: Peoplegreece

Δείτε επίσης:

Βίκυ Καγιά-Ηλίας Κρασσάς: Δείτε τον τσακωμό τους on camera!

Βίκυ Κάγια: Δείτε την παρουσιάστρια χωρίς ίχνος make up!

Βίκυ Καγιά: Αυτοί είναι οι λόγοι που πήρε διαζύγιο από τον Νίκο Κριθαριώτη

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα