Βίκυ Καγιά: «Με κορόιδεψαν, με εξαπάτησαν, πλήρωσα… Έπαθα κι έμαθα»

Ένα ενδιαφέρον απόσπασμα από συνέντευξη της Βίκυς Καγιά διαβάζουμε στο Peoplegreece.com. Έχοντας μπει στον 6ο μήνα της κύησής της, η εγκυμονούσα Βίκυ Καγιά δίνει μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και μιλά την ιδέα του άλλου της «παιδιού», του Fashion Workshop by Vicky Kaya και αναφέρεται για πρώτη φορά στα λάθη που έκανε στο οικονομικό κομμάτι.

«Πολλοί άνθρωποι της μόδας, πριν κλείσουν οι μεγάλοι εκδοτικοί όμιλοι, μου έλεγαν ότι δεν έβρισκαν παιδιά που να μπορούν να κρατήσουν τα ηνία. Κάνοντας το «Next Top Model», είδα πόσο σημαντικό είναι το specialization, είτε είσαι μοντέλο, είτε σχεδιαστής, είτε fashion manager. Όταν λοιπόν τελείωσε το «NTM», αποφάσισα ότι δεν ήθελα να κάνω κάτι άλλο εκτός από τη μόδα, ότι είχε έρθει η ώρα να κάνω κάτι δικό μου. Ο Φρέντι Καλομπράτσος, έχοντας ήδη τη σχολή Freddy Makeup Stage μού έδωσε το know how, αλλά και πάλι δε φανταζόμουν που έμπλεκα-ΙΚΑ, εφορία κτλ. Κι έτσι ξεκίνησε δειλά δειλά το Fashion Workshop, που σήμερα έχει φτάσει να είναι το απόλυτο fashion & design school στην Ελλάδα», επισημαίνει στην Αλεξάνδρα Παπαδάκη και το περιοδικό You.

Και κατόπιν προσθέτει: «Είχα την τεράστια τύχη μέσα από την 20ετή εμπειρία μου και τη συνεργασία μου με την crème de la crème της μόδας, να έχω τους καλύτερους συνεργάτες. Μαζί τους πήγαν ακόμα παραπέρα τα όνειρά μου. Από την άλλη, όλα αυτά με το ΙΚΑ και την εφορία δεν τα ήξερα. Έκανα πολλά λάθη, στο επιχειρηματικό κομμάτι, τα οποία πλήρωσα πολύ ακριβά. Με κορόιδεψαν, με εξαπάτησαν και πλήρωσα πολλά λάθη. Έπαθα και έμαθα».

Πηγή: Peoplegreece.com

Διαβάστε ακόμα:

Βίκυ Καγιά: Το πρόβλημα υγείας και η εγκυμοσύνη που δεν ήρθε ποτέ

Βίκυ Καγιά: «Δεν είμαι έγκυος»

Βίκυ Καγιά: Η αντίδραση της στις καταγγελίες για βιαιοπραγία κατά του άντρα της

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα