Βίκυ Καγιά-Ηλίας Κρασσάς: Η selfie που στάζει μέλι από το Πάσχα στη Σύρο

Είναι χωρίς την παραμικρή αμφιβολία ένα από τα πιο hot, ερωτευμένα και ταιριαστά ζευγάρια που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην εγχώρια show biz.

Ο λόγος φυσικά για την όμορφη Βίκυ Καγιά και τον άνδρα που της έχει κλέψει εδώ και λίγο καιρό την καρδιά και το μυαλό της, τον γοητευτικό επιχειρηματία Ηλία Κρασσά.

Οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλειμμα από τις πολλές και καθημερινές επαγγελματικές υποχρεώσεις τους, να εγκαταλείψουν την πρωτεύουσα και να επισκεφτούν ένα από τα πιο όμορφα Ελληνικά νησιά, τη Σύρο, για να περάσουν τις ημέρες του Πάσχα.

Δεν ήταν όμως μόνοι τους, αλλά συντροφιά τους είχαν και λίγους καλούς φίλους.

Το πρώην μοντέλο μάλιστα ανέβασε μία selfie φωτογραφία τους στα social media –είναι αυτή που βλέπετε- αποδεικνύοντας σε όλους τους ηλεκτρονικούς φίλους και θαυμαστές της πως δεν έχει καμία διάθεση πια να κρύψει τη σχέση της, ή να την κρατήσει μακριά από τα φλας -κάτι βέβαια που δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της, «Με τον Ηλία δεν κρυβόμαστε. Βγαίνουμε και περνάμε καλά».

Το ενσταντανέ μάλιστα αυτό που στάζει μέλι και φυσικά έρωτα, συνόδευσε με τα εξής hashtags: «With my favourite guy! #syros #easter #sunday #precious #island #goodtimes #sun #sea».

Πόσο μας αρέσει να βλέπουμε ερωτευμένα ζευγάρια. Συμφωνείτε μαζί μας;

Μια ματιά εδώ: Πιο έρωτας πεθαίνεις: Δείτε τα νέα 6 hot ζευγάρια της ελληνικής και ξένης showbiz

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα