Βίκυ Καγιά-Ηλίας Κρασσάς: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στη νεογέννητη κόρη τους

Η Βίκυ Καγιά εισήχθη το βράδυ της Κυριακής σε γνωστό μαιευτήριο των βορείων προαστίων για να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της, με τον Ηλία Κρασσά. Χτες το μεσημέρι, η Βίκυ Καγιά γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους 2.700 γραμμαρίων με καισαρική τομή.

To Peoplegreece.com επικοινώνησε με τον γυναικολόγο της, κ. Βασίλη Αθανασίου, ο οποίος δήλωσε: «Και οι δύο γονείς είναι πανευτυχείς. Όλα εξελίχθηκαν πολύ καλά και το μωρό έκλαψε αμέσως. Ο κύριος Κρασσάς ήταν μέσα στον τοκετό».

Λίγες ώρες μετά τα χαρμόσυνα νέα, η ευτυχισμένη μαμά ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram, συνοδεύοντάς την με την εξής λεζάντα: «Σαμπάνια και τριαντάφυλλα από τον μπαμπά για το πολύτιμο κοριτσάκι μας. Καλώς ήρθες στον κόσμο Μπιάνκα Κρασσά! Σ’ αγαπάμε τόσο πολύ».

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε:

vicky kagia instagram

Διαβάστε ακόμα:

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή

Αποκλειστικό: Δείτε την Βίκυ Καγιά και τον Ηλία Κρασσά σε τρυφερές στιγμές στην συναυλία του Ρέμου

Βίκυ Καγιά: «Θέλω στο babyshower που θα κάνω να πάρουν δώρα για τα μωρά ενός φιλανθρωπικού σωματείο με μαμάδες απροστάτευτες»

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα