Βίκυ Καγιά: Δείτε την στην αίθουσα τοκετού πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί

Όπως έγινε γνωστό, η Βίκυ Καγιά εισήχθη το βράδυ της Κυριακής σε γνωστό μαιευτήριο των βορείων προαστίων για να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της, με τον Ηλία Κρασσά, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com. Το μεσημέρι τα ης Δευτέρας, η επιχειρηματίας γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους 2.700 γραμμαρίων με καισαρική τομή.

To Peoplegreece.com επικοινώνησε με τον γυναικολόγο της, κ. Βασίλη Αθανασίου, ο οποίος δήλωσε: «Και οι δύο γονείς είναι πανευτυχείς. Όλα εξελίχθηκαν πολύ καλά και το μωρό έκλαψε αμέσως. Ο κύριος Κρασσάς ήταν μέσα στον τοκετό».

Λίγες ώρες αργότερα, ο κ. Αθανασίου δημοσίευσε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media ένα στιγμιότυπο με την όμορφη Βίκυ Καγιά στο κρεβάτι του μαιευτηρίου λίγα μόλις λεπτά πριν τον τοκετό και σχολίασε: «Η έγνοια μου ίδια για όλες εσάς, αλλά όταν χαμογελάτε τόσο ωραία σαν τη Βίκυ Καγιά λίγο πριν σας ξεγεννήσω,  παίρνω περισσότερη δύναμη!!!».

Δείτε τη φωτογραφία:

Kagia minima giatros

Διαβάστε ακόμα:

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή

Βίκυ Καγιά-Ηλίας Κρασσάς: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στη νεογέννητη κόρη τους 

Βίκυ Καγιά: «Θέλω στο babyshower που θα κάνω να πάρουν δώρα για τα μωρά ενός φιλανθρωπικού σωματείο με μαμάδες απροστάτευτες»

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα