Βίκυ Καγιά: Δείτε την έκπληξη του συζύγου της για τα 40α γενέθλιά της

Αυτό κι αν είναι έκπληξη!

Πραγματικά, τα 40 φάνταζαν ηλικία-σταθμός για τη ζωή κάθε γυναίκας και ένας όχι ιδιαίτερα… αγαπημένος μας. Η πέμπτη αυτή δεκαετία της ζωής μας είναι τρόπον τινά συνυφασμένη με την ωριμότητα, πέραν της προσωπικότητάς μας, αλλά και της εξωτερικής μας εμφάνισης με πολλές από εμάς να δίνουν μάχη με τον χρόνο, που είναι ο αιώνιος εχθρός. Η Βίκυ Καγιά όμως είναι το ζωντανό παράδειγμα πως η ηλικία είναι απλώς ένα νούμερο και μπορεί τίποτα πάνω σας να μην την προδίδει, αφού κατάφερε να μετατρέψει τον εχθρό σε σύμμαχο με τον καταλληλότερο τρόπο: Την ευτυχία.- ΟΚ και το φανταστικό της DNA.

Η παρουσιάστρια έγινε 40 λοιπόν στις 4 Ιουλίου και αποδεικνύει τα θαύματα που κάνουν τα χρόνια υγιεινής διατροφής, σωστού ύπνου και ενυδάτωσης και πάνω από όλα της εσωτερικής ευτυχίας, που είναι και η βασική πηγή της νιότης της. Ο σύζυγός της, Ηλίας Κρασσάς και η οικογένεια που έχουν δημιουργήσει μαζί την καλύπτουν πλήρως συναισθηματικά και αυτό ακτινοβολεί στο πρόσωπό της. Πέραν αυτού όμως διανύει και πολύ καλή περίοδο στα επαγγελματικά, με το Shopping Star να συγκαταλέγεται στα τηλεοπτικά success stories των τελευταίων δύο ετών. Ας μην ξεχνάμε μάλιστα και την επιστροφή του reality μοντέλων Next Top Model, του οποίου τα ηνία το Star εμπιστεύτηκε και πάλι στη Βίκυ.

Στις 4 Ιουλίου λοιπόν το κορίτσι του Καλοκαιριού είχε γενέθλια και φυσικά δέχθηκε άπειρα ευχετήρια μηνύματα, εκπλήξεις και δώρα, με αυτό του συζύγου της να ξεχωρίζει. Ο Ηλίας Κρασσάς τίμησε την queen της ζωής του και δεν παρέλειψε να στείλει στη σύζυγό του λουλούδια, με τα οποία η παρουσιάστρια πόζαρε από το καμαρίνι της και ανέβασε τη φωτογραφία στο Instagram.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα