Video: Το πιο εύκολο negative space μανικιούρ για το καλοκαίρι

Για το negative space manicure σας έχουμε μιλήσει πριν καιρό. Είναι το νέο trend στο μανικιούρ που πλέον βλέπουμε όλο και συχνότερα. Αν και… πιάνουν τα χέρια μας όμως, οφείλουμε να παραδεχτούμε πως παιδευόμασταν αρκετά μαζί του μέχρι που ανακαλύψαμε το πιο εύκολο tutorial από την Essie.

Το σχέδιο είναι ένας συνδυασμός του ανάποδου γαλλικού, του κλασικού γαλλικού και του negative space και όλα με το πιο τέλειο κοραλλί χρώμα (που είναι ιδανικό και για το πεντικιούρ σας just sayin’).

to xroma essie resort fling

Για να το πετύχετε θα χρειαστείτε αφενός το κοραλλί της Essie (αλλά μπορείτε να το κάνετε και με οποιο χρώμα θέλετε), μια βάση, ένα top coat και ένα παλιό πινέλο.

ta aparaithta

Γιατί παλιό πινέλο; Γιατί η nail artist της Essie Michelle Saunders μοιράζεται μαζί μας στο video το ιδιοφυές τρικ που μας διέφευγε και που κάνει παιχνίδι το negative space μανικιούρ.

genius tip

Αρκετά όμως από εμάς, ώρα να συγκεντρώσετε τα εργαλεία σας (ξέρετε, ασετόν κλπ) και να δείτε βήμα προς βήμα πως θα έχετε το πιο τέλειο nail art φέτος το καλοκαίρι. Κλικ-κλικ!

Δείτε ακόμα:

H Lily James μας έδειξε πως γίνεται σωστά η μετάβαση από το ξανθό στο καστανό

H Emma Stone εμφανίστηκε με το πιο άψογο look EVER

Μακιγιάζ με 100% επιτυχία και 0% κόπο

#SummerBraids: Μερικές ακόμη καλοκαιρινές κοτσίδες από το instagram

Κυρία Lopez κι εσείς; Τι έκανε η JLo στα μαλλιά της;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα