Victoria Beckham: Τι δώρο έκανε στην Kate Middleton;

Η πραγματική ιστορία που θα διαβάσετε παρακάτω έχει τρία αγαπημένα στοιχεία: Kate Middleton, Victoria Beckham και Louboutin παπούτσια.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο Christian Louboutin αποκάλυψε ότι το πρώην Spice Girl δώρισε στην Δούκισσα του Cambridge ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα που φέρουν την πασίγνωστη υπογραφή του. Ο σχεδιαστής των διάσημων παπουτσιών με την χαρακτηριστική κόκκινη σόλα, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ξέρω ότι η Victoria Beckham έδωσε στην Kate Middleton ένα ζευγάρι μπότες που έχω σχεδιάσει και έμοιαζε υπέροχη καθώς τις φορούσε. Ήταν φανταστική».

«Μπαίνοντας» στην ντουλάπα της 32χρονης Middleton παρατηρούμε πως  υποστηρίζει κυρίως τους Βρετανούς σχεδιαστές στα κομμάτια που επιλέγει. Αλλά όσον αφορά στον παριζιάνικο οίκο Louboutin, η Middleton έκανε εξαίρεση, αποδεικνύοντας ότι ακόμη και οι «βασίλισσες» μπορούν να υποκύψουν στο Louboutin αμάρτημα.

Το μόνο ερώτημα είναι πού και ποιες είναι αυτές οι μπότες. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για γκρι σουέντ σχέδιο το οποίο η 40χρονη κυρία Beckham έδωσε ως δώρο στην Kate για το 30στα γενέθλιά της. Αναμένουμε τις χειμερινές της εμφανίσεις λοιπόν για να τις εντοπίσουμε.

Διαβάστε ακόμη: 

Breaking News: Ο Christian Louboutin λανσάρει ολοκαίνουργια σειρά βερνικιών

Kate Middleton: Με το ίδιο Alexander McQueen σύνολο τρία χρόνια μετά

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα