Victoria Beckham: Θα σχεδιάσει παιδικά ρούχα για τον πρίγκιπα George;

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα μεγάλης εφημερίδας η Victoria Beckham ετοιμάζει το επόμενο επαγγελματικό fashion βήμα της: επεκτείνεται πλέον στον σχεδιασμό παιδικών ρούχων.

Συγκεκριμένα, το πρώην spice girl και νυν fashion designer χάρη στην Kate Middleton και τον πρίγκιπα William, πρόκειται να δημιουργήσει μία παιδική συλλογή ειδικά σχεδιασμένη για τον πρίγκιπα George.  Άνθρωπος από  το περιβάλλον της 40χρονης, δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα, «Η Kate ζητάει συχνά τις στιλιστικές συμβουλές της Victoria ενώ προσπαθεί να την πείσει εδώ και καιρό να σχεδιάσει ρούχα για τον μελλοντικό βασιλιά της Αγγλίας. Είναι ένα όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα». Στη συνέχεια η ίδια πηγή πρόσθεσε πως τα ρούχα που επιθυμεί η Δούκισσα του Cambridge  για τον γιο της θέλει να είναι κλασικά και άνετά  καθώς επίσης κομψά και διαχρονικά.

Πάντως αν κρίνουμε από τον τρόπο που η κυρία Beckham ντύνει την μικρή Harper είμαστε σίγουροι πως η συλλογή της για τον χαριτωμένο πρίγκιπα George θα είναι ένα αριστούργημα.

Διαβάστε ακόμη: 

Lana Del Ray: Πόσα χρήματα πήρε για να τραγουδήσει στο pre- wedding πάρτι της Kim Kardashian;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα