Victoria Beckham: Η πρώτη της ομιλία ως Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως των Ηνωμένων Εθνών

Η Victoria Beckham έδωσε την πρώτη της ομιλία αφού δέχτηκε τον καινούριο της ρόλο ως Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως των Ηνωμένων Εθνών.

Η σχεδιάστρια μόδας απευθύνθηκε στους αντιπροσώπους των Ηνωμένων Εθνών στην Νέα Υόρκη, αποκαλύπτοντας ότι είναι τιμή της που έγινε πρέσβειρα για τη διαφημιστική καμπάνια κατά του AIDS. Η 40χρονη, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θα κάνω ό, τι μπορώ για να αυξήσω την ενημέρωση. Νιώθω πολύ παθιασμένη σχετικά με αυτό. Πρόσφατα επισκέφτηκα τη Νότιο Αφρική και συγκινήθηκα τόσο πολύ από τις γυναίκες που συνάντησα και ένιωσα να εμπνέομαι. Επέστρεψα σπίτι και ήξερα ότι έπρεπε να κάνω κάτι. Τα μωρά δεν πρέπει να γεννιούνται με τον ιό HIV και εμείς μπορούμε να το σταματήσουμε αυτό. Είμαστε κοντά στο να το σταματήσουμε, δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε, πρέπει να συνεχίσουμε».

Μάλιστα, η Victoria συνέχισε λέγοντας πως έχει και η ίδια ευθύνες: «Έπρεπε να γίνω 40 ετών για να συνειδητοποιήσω ότι έχω ευθύνη ως γυναίκα και ως μητέρα. Για κάποιο λόγο οι άνθρωποι θα με ακούσουν. Αυτή είναι η αρχή ενός απίστευτου ταξιδιού για εμένα. Έχω ανθρώπους που με συμβουλεύουν και με καθοδηγούν. Θα επιστρέψω στη Νότιο Αφρική σε μερικές εβδομάδες και έπειτα ακόμα πιο μακριά τον επόμενο χρόνο».

Δείτε το video παρακάτω: 

Διαβάστε ακόμη: 

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα