Victoria Beckham: Αποκαλύπτει πού θα δώσει το φόρεμα που έβαλε στο πρώτο της ραντεβού

Πριν από λίγο καιρό η Victoria Beckham ήρθε αντιμέτωπη με τη ντουλάπα της και το ξεκαθάρισμα της γκαρνταρόμπας της έφερε στο προσκήνιο ένα πολύτιμο ρούχο. Όπως σας είχαμε ενημερώσει πρόκειται για το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει στο πρώτο της ραντεβού με τον έρωτα ή αλλιώς στην πρώτη συνάντησή της με τον David Beckham.

Η 40χρονη σχεδιάστρια όπως παρατηρείτε και εσείς, το 1997 δεν είχε επιλέξει την ασφάλεια του μαύρου χρώματος αλλά το έντονο πορτοκαλί, ενώ εντύπωση προκαλεί και το μήκος της δημιουργίας –κάτι που όπως φαίνεται όμως λειτούργησε υπέρ του πρώην Spice Girl.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε το πρώην Spice Girl και νυν σχεδιάστρια μόδας αποκάλυψε τι πρόκειται να κάνει με αυτό το φόρεμα: «Δεν θα μπορούσα να αποχωριστώ αυτό το φόρεμα το οποίο φόρεσα στο πρώτο μου ραντεβού με τον David». Η Victoria όμως μίλησε και για τα σχέδια που έχει για αυτό το κομμάτι που έμελλε να της αλλάξει τη ζωή: «Το κρατάω για να το δώσω στη Harper». Δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε η μικρή Harper να έχει την τύχη της μαμάς της!

Διαβάστε ακόμη: 

Mila Kunis: Δείτε το chic στιλ της ηθοποιού που μόλις έγινε μανούλα

Μπορεί ένα αγόρι να βάφει τα μαλλιά του; Μπορεί.

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα