Vassilis Thom: Δείτε ακόμα μία συλλογή από τον νέο σχεδιαστή που προτιμούν οι celebrities

Ο Vassilis Thom, που σας συστήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα μέσα από το άκρως καλοκαιρινό editorial που σας παρουσιάσαμε, σχεδίασε μια elegant μίνι συλλογή από ψηλόμεσες παντελόνες και τοπ (-φούστα, διπλή χρήση), καθώς και τοπ-σουτιέν κεντημένα με πολυτελείς λεπτομέρειες.

Πρόκειται για μία συλλογή στην οποία έχουν χρησιμοποιηθεί ανάλαφρα και δροσερά υφάσματα, όπως το ζέρσεϊ, η μουσελίνα και το μακό, που μπορούν να φορεθούν το καλοκαίρι, αλλά και τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου που διανύουμε τώρα. Όλα τα υφάσματα, είναι κεντημένα με περίτεχνες λεπτομέρειες, γεγονός που κάνει τα ρούχα ακόμα πιο ιδιαίτερα και μοναδικά.

Για ακόμα μία φορά, ο σχεδιαστής αποδεικνύει πως ενδιαφέρεται όχι μόνο για το αισθητικό κομμάτι, αλλά και τη χρηστικότητα των ρούχων και έτσι φροντίζει να σχεδιάσει κομμάτια που μπορούν να φορεθούν με πολλούς τρόπους. Έτσι τα κεντημένα με κρόσσια και χρυσά φύλλα σουτιέν, μπορούν να φορεθούν και σαν τοπ, είτε με ψηλόμεσες παντελόνες αλλά ακόμα και με οποιαδήποτε ψηλόμεση φούστα διαθέτετε ήδη στη συλλογή σας. Αντίστοιχα τα τοπ από μουσελίνα έχουν μια ιδιαιτερότητα. Μπορούν να φορεθούν και σαν φούστες αν δεθούν πάνω, καθώς η βάση τους στηρίζεται σε κορσέ εσώρουχο, μια ιδέα πολύ έξυπνη που δεν έχουμε ξαναδεί.

Ξεχωρίζουμε επίσης την τσάντα-φάκελο, η οποία θα δώσει χρώμα στις εμφανίσεις σας ενώ μας αρέσουν ιδιαίτερα τα αισθησιακά cut-outs στο τοπ.

Ο ταλαντούχος δημιουργός συνεργάστηκε με μια έμπειρη ομάδα για τη φωτογράφιση του άκρως καλοκαιρινού editorial που μας ταξιδεύει.

Φωτογράφος: Dinos Pafilas Photography

Μοντέλο: Konstantina Tzagaraki

Τα ρούχα με την υπογραφή Vassilis Thom μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω σημεία:

Showroom

Τσιμισκή 14, Λυκαβηττός, Τηλ. 2111844664, 6932314557, email: thomvassilis@gmail.com

E-Stores

www.fashionnoiz.com & www.dfinestyling.com

Boudoir

Σκουφά 22, Κολωνάκι, Τηλ. 2130285294

Yolanda Boutique

Αγίου Αλεξάνδρου 44, Π. Φάληρο, Τηλ. 2155158500

Διαβάστε ακόμα:

New York Fashion Week: Δείτε όλες τις διάσημες προσωπικότητες που φωτογραφήθηκαν στη front row των shows

Δύσκολες ώρες για την Nicole Kidman: Έχασε τον αγαπημένο της πατέρα

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

[ap_gallery id=”83″]

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα