Βάσω Λασκαράκη: Απαντά πρώτη φορά για τον φημολογούμενο αρραβώνα της με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Βάσω Λασκαράκη: Απαντά πρώτη φορά για τον φημολογούμενο αρραβώνα της με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Μετά το διαζύγιό της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, έπειτα από 8 χρόνια σχέσης και 4 χρόνια γάμου, η Βάσω Λασκαράκη βρήκε ξανά τον έρωτα και είδηση έγινε γνωστή πριν από λίγους μήνες. Η ηθοποιός έχει προχωρήσει και αυτή την ζωή της μετά το διαζύγιο και διατηρεί πια σχέση με τον πολύ γοητευτικό σεφ, Λευτέρη Σουλτάτο, ενώ φαίνεται πως είναι και οι δυο τους full in love.

Σε πιο πρόσφατα νέα τώρα, στο Περιστύλιο του Ζαππείου, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου προγράμματος του Alpha το βράδυ της Πέμπτης. Η Βάσω Λασκαράκη, κατά την άφιξή της στον χώρο, παραχώρησε mini συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική της ζωή και τα δημοσιεύματα που την αφορούν.

41669200_189143295219677_3231149522218385408_n (1)

«Δεν θα ψάξω, δεν θα διαβάσω, δεν θα ασχοληθώ. Εσείς κάνετε τη δουλειά σας και εγώ τη δική μου. Επίσης όμως κάνω και τη ζωή μου και δεν θα λογοδοτώ για αυτό», είπε και πρόσθεσε αναφορικά με τον φημολογούμενο αρραβώνα της με τον Λευτέρη Σουλτάτο, «Δεν με ενοχλεί που σχολιάστηκε ότι μου έδωσε ένα δαχτυλίδι ο σύντροφός μου. Όταν είναι κάτι ανακοινώσιμο θα το μάθετε πιστεύω, δεν θα μείνει κρυφό.»

Δείτε όλα όσα είπε στο video παρακάτω.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα