Βασίλισσα Letitzia: Μας δείχνει πώς να φορέσουμε ένα total red σύνολο στο γραφείο
queenletizia

Αν ανήκετε στη κατηγορία των γυναικών, οι οποίες πρέπει να ντύνονται καθημερινά με έναν συγκεκριμένο τρόπο καθώς η εργασία τους επιβάλλει κάποιους συγκεκριμένους κανόνες dress code, τότε γνωρίζετε πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι να δημιουργείτε καθημερινά κομψά σύνολα.

Για αυτόν ακριβώς και οι περισσότερες από εμάς, επιλέγουμε να φοράμε συνεχώς basic κομμάτια όπως pencil φούστες και λευκά πουκάμισα, κοστούμια και blazers. Ωστόσο, η φετινή άνοιξη είναι μία πολύ καλή στιγμή να ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας και να επενδύσετε σε κομμάτια που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τις πιο stylish εμφανίσεις στο γραφείο.

Η βασίλισσα Letitzia μάλιστα μας προσφέρει την έμπνευση που χρειαζόμαστε για να πετύχουμε το νέο μας στόχο. Όπως φαίνεται, η βασίλισσα της Ισπανίας παρακολουθεί τις τάσεις της μόδας, καθώς σε κάθε δημόσια εμφάνιση που πραγματοποιεί είναι όλο και πιο κομψή. Σε μία από τις πιο πρόσφατες εμφανίσεις της φόρεσε ένα total red σύνολο, το οποίο μπορούμε να αντιγράψουμε εύκολα και εμείς και είναι ιδανικό για το γραφείο. Η βασίλισσα επέλεξε να φορέσει ένα wide leg παντελόνι και μία μπλούζα σε έντονη κόκκινη απόχρωση από το brand HUGO και ολοκλήρωσε το σύνολο της με ένα ζευγάρι κλασικές μαύρες Magrit γόβες και Chanel σκουλαρίκια.

Instagram @euro_royals
Instagram @euro_royals

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα