Βασίλισσα Ελισάβετ: Τι κάνει κάθε φορά που η Kate Middleton φοράει κάτι που δεν της αρέσει;

 

Instagram @instylemagazine

Η Kate Middleton είναι από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας που ακολουθούν πιστά το πρωτόκολλο όσον αφορά στις στιλιστικές της επιλογές και μάλιστα έχει βρει τον καλύτερο τρόπο ώστε να συνδυάζει τους “κανόνες” με τις τάσεις της μόδας, δημιουργώντας έτσι κομψές εμφανίσεις που πάντα συζητιούνται. Η δούκισσα του Cambridge δεν είναι όμως απλά μια δούκισσα. Είναι σύζυγος του πρίγκιπα William που μελλοντικά θα στεφθεί βασιλιάς της Μεγάλης Βρετανίας άρα και η ίδια θα έχει τον τίτλο της Queen Consort, κάτι που κάνει την βασίλισσα Ελισάβετ να ελέγχει προσεχτικά κάθε κίνησή της αλλά και κάθε επίσημη εμφάνισή της.

Σύμφωνα με την Express, η δημοσιογράφος Ashley Person αναφέρει  ότι ούτε η Middleton μπορεί να αποφύγει την κριτική της βασίλισσας Ελισάβετ που κάθε φορά που δεν της αρέσει κάτι που έχει φορέσει της στέλνει  γραπτές επιστολές με παρατηρήσεις για τα στιλιστικά της λάθη .

«Η  Kate Middleton έχει ένα διαφορετικό σύνολο κανόνων και περιορισμών επειδή πρόκειται να γίνει βασίλισσα. Αυτή και η Meghan δεν βρίσκονται στην ίδια κατάσταση. Η Kate Middleton οφείλει να φορά τις φούστες της σε συγκεκριμένο μήκος. Η βασίλισσα φημολογείται ότι της στέλνει συχνά σημειώματα εάν δεν της αρέσει το μήκος ή ένα συγκεκριμένο σύνολο ή συγκεκριμένα χρώματα καλσόν».

Σε αντίθεση με την Μiddleton,η Markle μπορεί να «σπάσει» κάποιες παραδόσεις, καθώς ο πρίγκιπας Harry δεν αναμένεται να αναλάβει κάποια στιγμή τον θρόνο.

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα