Βασιλικό μωρό: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες του πρίγκιπα Louis

H Κate Middleton έφερε στον κόσμο πριν λίγες μέρες το τρίτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι με το όνομα Louis. H δούκισσα του Cambridge εκτός από τρίτεκνη μητέρα μπορεί να περηφανεύεται πλέον ότι είναι φωτογράφος που η δουλειά της έχει δημοσιευθεί, καθώς η ίδια έβγαλε μόνη της τις παρακάτω viral φωτογραφίες του νεογέννητου μωρού τους που βρίσκεται ήδη στο παλάτι μαζί με τον Prince George που είναι πλέον 4,5 ετών και την πριγκίπισσα Charlotte που είναι ήδη τριών ετών.

Τα caption που συνόδευαν τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες και δημοσιεύτηκαν στον λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο Instagram έγραφαν: «Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge με μεγάλη χαρά μοιράζονται δύο φωτογραφίες με την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis, τις οποίες τράβηξε η δούκισσα στο παλάτι του Kensington. Αυτή η φωτογραφία βγήκε στις 2 Μαΐου, στα 3α γενέθλια της πριγκίπισσας Charlotte.‬ Ο δούκας και η δούκισσα θέλουν να ευχαριστήσουν τους πολίτες για τις θερμές ευχές τους τόσο για τη γέννηση του πρίγκιπα Louis, όσο και για τα γενέθλια της πριγκίπισσας Charlotte».

Και ο George και η Charlotte ήταν πολύ χαριτωμένα μωρά και το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας ακολουθεί πιστά την παράδοση της οικογένειας. Να χαίρονται το νέο τους μωρό.

Ακολουθήστε το Instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα