Vaseline Hero:14 λύσεις που δίνει στην beauty καθημερινότητά σας

Εδώ και 150 χρόνια η Vazeline, καταλαμβάνει σημαντική θέση στο κάθε ντουλαπάκι – φαρμακείο που διαθέτει κάθε σπίτι. Και όμως η χρήση της δεν περιορίζεται μόνο στην ανακούφιση εγκαυμάτων ή στην ενυδάτωση των χειλιών. Έχει multitasking χρήσεις πέρα από τα πλέον γνωστά, και αυτό έχει ένα ακόμα πλεονέκτημα, save your money!

Το InStyle.gr στις απαριθμεί μια προς μια:

  1. Στην αποκόλληση της ψεύτικης βλεφαρίδας.

Γυρνάτε το βράδυ και βαριέστε απίστευτα το ντεμακιγιάζ, πόσο μάλλον το να ξεκολλήσετε την ψεύτικη βλεφαρίδα. DONT. Καλά για το ντεμακιγιάζ, ούτε λόγος, αλλά αν κοιμηθείτε με τις ψεύτικες βλεφαρίδες θα προκαλέσετε κακό στην επιδερμίδα γύρω από τα μάτια σας. Για αυτό απλά παίρνετε ένα βαμβάκι και βάζετε λίγο βαζελίνη. Την απλώνετε για 2 λεπτά πάνω στο βλέφαρο και με προσοχή αποκολλάτε τη βλεφαρίδα.

  1. Στην εύκολη τοποθέτηση σκουλαρικιών.

Αν έχετε τρύπες στα αυτιά, αλλά δεν φοράτε τόσο συχνά σκουλαρίκια, θα ξέρετε πως υπάρχει μια δυσκολία στην τοποθέτηση. Ε βρέθηκε λύση να ξεπεράσετε και αυτό το πρόβλημα. Απλώστε λίγη βαζελίνη στο σκουλαρίκι και τοποθετήστε το με ευκολία.

  1. Στην δημιουργία της πολυπόθητης γυαλάδας.vazelini lampsi

Αντί να ξοδεύετε τα χρήματά σας, στα super glow προϊόντα ομορφιάς, τοποθετήστε λίγο βαζελίνη στα ζυγωματικά σας et voilà!

  1. Στο να απαλύνει τις σκασμένες φτέρνες.

Αυτό είναι ένα εποχιακό tip, αφού οι φτέρνες σας ξεραίνονται κυρίως από την χρήση των σανδαλιών και άλλων ανοιχτών παπουτσιών. Τι κάνετε; Γυρνάτε σπίτι και βάζετε λίγο βαζελίνη στις φτέρνες σας και μετά φοράτε και καλτσάκια. Το πρωί θα είναι «σαν καινούργιες».

  1. Αντί για μάσκαρα.

Αν είστε πιο minimal στην χρήση καλλυντικών προϊόντων, χρησιμοποιήστε αντί για μάσκαρα, βαζελίνη, η οποία δίνει φυσική λάμψη στις βλεφαρίδες σας, όγκο και τις κάνει να φαίνονται μακρύτερες.

  1. Στο να προστατεύει στον ερεθισμό της μύτης.

Αν έχετε κάποια αλλεργία ή κρυολόγημα, η συχνή χρήση χαρτομάντιλων (όσο soft και αν είναι) προκαλεί ερεθισμό γύρω από τα ρουθούνια. Αν βάλετε σε αυτή την περιοχή βαζελίνη, ο ερεθισμός και η κοκκινίλα θα αποχωρήσει άμεσα.

  1. Για φρύδια στη σειρά.

Απλώστε ελάχιστη ποσότητα βαζελίνης σε όλη την επιφάνεια των φρυδιών σας, και το αποτέλεσμα θα είναι «τακτικά» φρύδια κατά τη διάρκεια ολόκληρης της ημέρας.

  1. Στην απολέπιση χειλιών.vazilini,zaxari, scrubΑνακατέψτε μια κουταλιά ζάχαρη μέσα σε ένα φλιτζανάκι βαζελίνη, και κάντε scrub στα χείλη σας. Δεν θα πιστεύετε το μοναδικό αποτέλεσμα που έχει.
  1. Στην αποτροπή χρωματιστών στιγμάτων, από μαυριστικά προϊόντα.

Μετά από την χρήση μαυριστικών προϊόντων  έχετε περισσότερες κηλίδες από μια άγρια τίγρη στη Σαβάνα! Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε βαζελίνη πριν την εφαρμογή των προϊόντων για ψεύτικο μαύρισμα,  στα προβληματικά σημεία όπως στους αστραγάλους, τους αγκώνες, τα γόνατα και τους καρπούς. Η βαζελίνη θα λειτουργήσει ως κρέμα σε αυτές τις ξηρές περιοχές και θα αποτρέψει την άνιση απορρόφηση, με αποτέλεσμα μια ομαλότερη τοποθέτηση.

  1. Στο να βοηθάει στη θεραπεία για το έγκαυμα.

Αν ξεχάσατε (που δεν ξεχνιέται) να χρησιμοποιήστε το αντηλιακό σας στην παραλία και γυρίσατε σπίτι, κατακόκκινες και με «οδυνηρούς» πόνους στο δέρμα σας, απλώστε παντού τη θαυματουργή βαζελίνη. Θα βοηθήσει, στο να «κλειδωθεί» η υγρασία στο δέρμα, και να αποφευχθεί το ξεφλούδισμα.

  1. Στην αντιμετώπιση κατά της πεταχτής φύτρας και των τσουλουφιών.

Αν ισιώνετε συχνά τα μαλλιά σας γνωρίζετε από στατικό ηλεκτρισμό και από φύτρες που δεν ισιώνουν ,με τίποτα! Η λύση είναι μια, απλώστε στα χέρια σας ελάχιστη ποσότητα βαζελίνης, ΠΡΟΣΟΧΗ, ελάχιστη και απλώστε στις άκρες και όπου αλλού έχετε πρόβλημα. Μην βάλετε μεγαλύτερη ποσότητα, γιατί θα μοιάζετε σαν να έχετε να λουστείτε πάνω από εβδομάδα.

  1. Στο να καταπραΰνει τις ξηρές επιφάνειες.

Για όσες από εσάς έχετε gel στα νύχια ξέρετε πολύ καλά πως η αφαίρεσή τους μπορεί  να είναι επίπονη. Για αυτό μετά την αφαίρεση απλώστε πάνω στα νύχια σας βαζελίνη, ώστε να τα καταπραΰνετε και να τα ενυδατώσετε.

  1. Κάνει τα πόδια σας να λάμπουν.vazelini,victoria secret

Τι ζηλεύετε περισσότερο από τα μοντέλα της Victoria Secret; Ας μαντέψουμε… Τα πόδια τους. Εμείς δεν θα σας πούμε πώς να τα αποκτήσετε γιατί αυτά ή τα έχεις ή δεν τα έχεις. Θα σας πούμε πως θα τα κάνετε να λάμπουν, και ναι απλώστε βαζελίνη σε γόνατα και γάμπες. Θέλετε να έχουν και ένα extra bronzing τόνο; Ανακατέψτε τη βαζελίνη με μια παλιά σπαρμένη bronzing πούδρα και απλώστε!

14. Στην προστασία του δέρματος κατά τη βαφή μαλλιών.

Πώς να σας πιστέψουν, πως είστε φυσική κοκκινομάλλα, όταν στο μέτωπό σας έχετε κόκκινες πιτσιλιές; Πριν τη βαφή λοιπόν, απλώστε βαζελίνη περιγραμματικά του προσώπου σας, ούτως ώστε το η βαφή που ξεφεύγει και πετάγεται, να μην μένει πάνω στο δέρμα σας, αλλά πάνω στη βαζελίνη. Με λίγο νερό και βαμβάκι στο τέλος την αφαιρείτε.

Save your day, με μόνο ένα προϊόν!

 

– Της Τζένης Πάλλη

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε τις και όλα θα πάνε καλά

Remember this? Τα πιο αξιομνημόνευτα μαλλιά από το Beverly Hills 90210

Αυτά τα προϊόντα ΔΕΝ πρέπει να τα ξεχάσετε στις διακοπές σας

Επιτέλους! Ποια Ελληνίδα τόλμησε τα rainbow μαλλιά;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα