Βαγγέλης Περρής-Αθηναΐς Νέγκα: Οι πρώτες τους δηλώσεις για το «κόψιμο» του RODEO

 

«Το RODEO είναι μία εκπομπούλα χαμηλού budget, η οποία είναι εγχώριο προϊόν και πήγε πολύ καλά πέρσι. Συνεχίσαμε να την κάνουμε και φέτος, αλλά, για κάποιον λόγο, δεν θέλω να πω πολλά σε αυτή τη φάση, αισθανόμασταν ότι στον ΣΚΑΙ έχουν άλλα πράγματα προτεραιότητα. Αυτή είναι η αίσθησή μου. Δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς σκέφτονται οι άνθρωποι, αλλά αυτή ήταν η αίσθησή μου όμως. Τα λέω και κάπως ήπια τα πράγματα, πάντα και είμαι και προσεκτική», ανέφερε η δημοσιογράφος σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή Στη Φωλιά Των ΚουΚου, εξηγώντας ότι «μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι είμαστε σε κάποιου είδους διαμάχη με τον ΣΚΑΙ. Γέννησα και δεν με πήρε κανείς να μου πει “να σου ζήσει βρε το παιδάκι!”. Oπότε λέω “λες να έχουμε τσακωθεί και να μην το ξέρω;”».

Όπως αποκάλυψε, ενημερώθηκε για το αιφνίδιο τέλος της εκπομπής την Δευτέρα, ενώ επεσήμανε πως η ίδια έκανε μια υπέρβαση και επέστρεψε ξανά στο πλατό περίπου δέκα ημέρες αφότου γέννησε. «Δεν έχω το σθένος να επιστρέψω να κάνω άλλες δυο τρεις εκπομπές, δεν έχω το σθένος να κάνω αυτή την υπέρβαση. Αισθάνθηκα πολύ άσχημα και αυτό, δεν έχω να πω κάτι άλλο», πρόσθεσε.

«Είχα καταλάβει από την αρχή της χρονιάς ότι το RODEO δεν είχε την υποστήριξη που έπρεπε να είχε ένα τέτοιο προϊόν… Eγώ τον ΣΚΑΙ τον αγαπάω και στον ΣΚΑΙ ξεκίνησα να δουλεύω πριν από είκοσι χρόνια και θα συνεχίσω να τον αγαπάω. Απλώς, νομίζω ότι περνάει μία μεταβατική περίοδο», συνέχισε, κάνοντας γνωστό πως, πριν ενημερωθούν για το «κόψιμο» της εκπομπής, είχαν γυρίσει άλλο ένα επεισόδιο. Ωστόσο, κατακεραύνωσε το κανάλι, επισημαίνοντας τους ζητήθηκε να γυρίσουν άλλες δύο τρεις εκπομπές για  να τους καλύψουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης, μιλώντας στην κάμερα του Happy Day, ανέφερε: «η εκπομπή δεν θα υπάρχει στον ΣΚΑΪ. Επειδή τα θέματα είναι ευαίσθητα και δεν θέλουμε να εκτεθούμε -επειδή την κάθε κουβέντα την μετράει ο καθένας διαφορετικά- περιμένουμε να έχουμε μια συγκεκριμένη συμβουλή για να δούμε πώς θα το χειριστούμε. Η εκπομπή τελείωσε. Περιμένουμε συγκεκριμένη συμβουλή για να κάνουμε τις επόμενες κινήσεις μας… Την εκπομπή μας θα αντικαταστήσει τουρκική εκπομπή. Σαν τις Σουλιώτισσες θα χοροπηδάμε στου Ζαλόγγου τη μεριά!».

Δείτε στο βίντεο όσα είπαν οι δύο παρουσιαστές:

Πηγή:Peoplegreece.com

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα