Βανέσα Αδαμοπούλου-Ιωάννης Παπαζήσης: Πότε θα παντρευτούν και πότε θα γεννήσει το πρώτο τους παιδί;

Όπως έγινε γνωστό, η Βανέσα Αδαμοπούλου περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τονΙωάννη Παπαζήση. Η τραγουδίστρια και ηθοποιός βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης και πρόσφατα μίλησε πρώτη φορά για τα συναισθήματα που νιώθει.

Σε συνέντευξή της στο ΟΚ και τον Αστέρη Κασιμάτη, η ίδια αναφέρθηκε στο πώς ανακοίνωσε στους γονείς της το ευτυχές γεγονός, στο ενδεχόμενο γάμου με τον σύντροφό της αλλά και στο παιδικό δωμάτιο.

Η Βανέσα Αδαμοπούλου εξομολογήθηκε ότι η τελική ημερομηνία που της έχει δώσει ο γιατρός της είναι μέχρι τις αρχές Αυγούστου και παραδέχτηκε: «Το ανακοίνωσα σχεδόν αμέσως στους γονείς μου και χάρηκαν πολύ –είναι το πρώτο τους εγγόνι».

Έχει φανταστεί πώς θα είναι ο γιος της; «Μου είναι πολύ δύσκολο. Μάλιστα, όπως έχω διαβάσει, αυτό ακριβώς που φαντάζεσαι δεν σου βγαίνει με τίποτα. Επειδή είναι αγοράκι, θέλω να μοιάζει στον Ιωάννη. Δεν νομίζω ότι θα ήμουν πολύ ωραία ως άνδρας! Προτιμώ να μοιάζει στον Ιωάννη».

Σκέφτονται να παντρευτούν άμεσα; «Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στα πλάνα μας. Έχω διαβάσει ψέματα, ότι έχουμε παντρευτεί. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν έχουμε παντρευτεί. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν έχουμε παντρευτεί κρυφά και δεν υπάρχει κάτι άμεσα στα σχέδιά μας» δήλωσε, ξεκαθαρίζοντας ότι δε σκέφτονται να μετακομίσουν σε νέο σπίτι.

Έχουν ετοιμάσει το παιδικό δωμάτιο; «Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Στο σπίτι έχουμε ένα ακόμη δωμάτιο, το οποίο χρησιμοποιούμε ως χώρο γυμναστικής, και μπορεί να το μοιραστούμε με το μωρό. Θα το δούμε».

Με την εγκυμοσύνη ήρθαν ακόμα πιο κοντά; «Είμαστε δέκα χρόνια μαζί, οπότε η σχέση μας έχει έτσι κι αλλιώς γερές βάσεις. Σίγουρα όμως με τον ερχομό ενός παιδιού ισχυροποιούνται περισσότερο οι δεσμοί. Υπήρξαν φάσεις χωρισμού κάποιες φορές, αλλά είναι πολύ φυσιολογικό να συμβούν. Περάσαμε ό,τι περνούν όλα τα ζευγάρια που έχουν μακροχρόνια σχέση», επεσήμανε και κατέληξε: «Επιλέξαμε η προσωπική μας ζωή να είναι για μας, μαζί με τους φίλους μας, να ζούμε όπως όλοι οι άνθρωποι. Αν κάποιος θέλει να προστατεύσει τη σχέση του, νομίζω ότι μπορεί να το κάνει. Όπως επίσης, αν δεν θέλει, μπορεί να την περιφέρει παντού».

Διαβάστε ακόμα:

Βανέσα Αδαμοπούλου: Δείτε την να φωτογραφίζεται για πρώτη φορά στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Ιωάννης Παπαζήσης: «Ο Έλληνας δεν είναι Ευρωπαίος»

Βανέσα Αδαμοπούλου: «Δεν με αφορά καθόλου να παντρευτώ, ούτε καν για τους δικούς μου»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα