Βάλτε στη γκαρνταρόμπα σας ένα από τα πιο μεγάλα trends των τελευταίων σεζόν

Ίσως να έχετε παρατηρήσει ότι τον τελευταίο καιρό, με έμφαση στον περασμένο χειμώνα αλλά και το καλοκαίρι, τα ρούχα και τα αξεσουάρ που είναι εμπνευσμένα από το μπαλέτο και τις μπαλαρίνες, είναι έντονη τάση. Οι ροζ και nude αποχρώσεις, οι ρομαντικές γραμμές, οι δαντέλες και όλα αυτά τα στοιχεία που παραπέμπουν στο ballet trend είναι επίκαιρα οπότε αν δεν το έχετε ήδη κάνει, ήρθε η ώρα να τα προσθέσετε και εσείς στη γκαρνταρόμπα σας. Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε, είναι να επιλέξετε τη νέα συλλογή της Intimissimi.

Στιγμιότυπο 2018-02-25, 1.03.27 μμ

Mία συλλογή που αντλεί έμπνευση από τον κόσμο του κλασικού χορού και μας καλεί να φανταστούμε το ντεμπούτο μιας μπαλαρίνας στη La Scala. Χαριτωμένα, κομψά κομμάτια που χαρακτηρίζονται από τη λεπτεπίλεπτη παρουσία της δαντέλας, τα ευχάριστα floral prints και τα ρομαντικά σχέδια δαντέλας σε δύο τόνους. Η χρωματική παλέτα καλύπτει όλες τις αποχρώσεις του ροζ, από το nude έως το βιολετί ενώ συμπεριλαμβάνει επίσης τις dusty αποχρώσεις του πράσινου και μπλε.

Στιγμιότυπο 2018-02-25, 1.03.16 μμ

Βρείτε λοιπόν το κομμάτι που σας ταιριάζει σε αυτή τη συλλογή που είναι ήδη διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα της εταιρείας.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα