Βάλτε κάτι από το Coachella στη γκαρνταρόμπα σας

H σύνδεση της Tezenis με τον κόσμο της μουσικής συνεχίζεται με το brand να συνδέεται με μουσικά φεστιβάλ όπου καταγράφονται τα τελευταία looks και trends των πιο διάσημων influencers. Είναι η νέα πασαρέλα για τους insiders της μόδας με τους οποίους συνεργάζεται το brand εδώ και αρκετές σεζόν, με αποτέλεσμα να έχει καθιερωθεί το festival look ως must-have.

Aπό την Καλιφόρνια έως την Ισπανία ή την Πορτογαλία και το Βέλγιο: αυτοί είναι οι προορισμοί του στιλ για το 2018.

Πρώτη στάση: Coachella Valley Music and Arts Festival (13-15 Aπριλίου), το μεγαλύτερο μουσικό event της χρονιάς. Βoho-chic mood και line-up με τους super star Beyoncé, Eminem και The Weekend.

tezenis

Zακάρ κεντήματα, macramé και πολύχρωμες πέρλες και η σειρά Psychotropical που αποκαλύπτει την άγρια ομορφιά της φύσης με μια απτική και αισθητική πρακτικότητα που συνδυάζεται άψογα με τον online κόσμο, για μια 360o ” Phygital” εμπειρία.

Η περιοδεία της Tezenis θα συνεχιστεί στην άκρη του Ατλαντικού για την επόμενη μεγάλη μουσική σκηνή: στη Βαρκελώνη.

Tο Sonar μουσικό φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής (14-16 Ιουνίου) είναι η επόμενη στάση. Είναι ο 2ος χρόνος που η Tezenis θα παρευρίσκεται στο φεστιβάλ ως επίσημος χορηγός με ένα αφιερωματικό stand.

Tο summer festival dream της Tezenis δεν σταματά εδώ. Το Brand θα έχει ένα αφιερωματικό stand για πρώτη φορά στο Nos Alive, στο indie, εναλλακτικό rock festival, στην Πορτογαλία (12-14 Ιουλίου).

tezenis 3

Η special συλλογή αφιερωμένη στα μουσικά festival θα φορεθεί από τους πιο cool influencers.

Tέλος, το Tomorrowland (27-29 Ιουλίου) θα είναι ο στιλιστικός μουσικός φεστιβαλικός προορισμός που θα κλείσει τη σεζόν.

Ζήστε αυτή την εμπειρία μέσα από την Tezenis και παρακολουθήστε αυτό το web-diary με μουσικές περιπέτειες γεμάτες στιλ για ένα αξέχαστο καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα