Valentine’s Day Makeup: Τρεις τέλειες ιδέες για το μακιγιάζ της αποψινής εξόδου

Εντάξει, εντάξει, ξέρουμε τι θα μας πείτε: το να γιορτάζουμε την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι υπερβολικά cheesy. Δεν έχετε άδικο, αλλά γιατί να μην διασκεδάσουμε την κατάσταση και να εκμεταλλευτούμε τη μέρα για να περάσουμε καλά με τους αγαπημένους μας, ή γιατί όχι, ακόμα και με τις φίλες μας. Hello Galentine’s Day!

Αφού βγάλαμε αυτό το «στίγμα» από τη μέση, ας εστιάσουμε στο καλύτερο κομμάτι της εξόδου, που δεν είναι άλλο από την προετοιμασία. Εντάξει ίσως να μην είναι το καλύτερο, αλλά σίγουρα είναι άκρως διασκεδαστικό.

Αν έχετε ξεμείνει από ιδέες, don’t worry, εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Ανάλογα με την δραστηριότητα που θα κάνετε, τα παρακάτω μακιγιάζ είναι τέλεια και θα αναδείξουν στο έπακρο τα χαρακτηριστικά σας. Το «κλειδί» είναι να μην υπερβάλλετε στην ποσότητα και τις αποχρώσεις – άλλωστε δεν παύει να είναι μία απλή, καθημερινή μέρα.

Ποιο από τα παρακάτω θα επιλέξετε;

Το κόκκινο κραγιόν είναι πάντα καλή επιλογή, αλλά μην το παρακάνετε με το μακιγιάζ στο υπόλοιπο πρόσωπο. Keep it simple and classy!    

Είναι τα μάτια σας το αγαπημένο χαρακτηριστικό του φίλου σας στο πρόσωπό σας; Τονίστε τα και δεν θα μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω σας!

Οι χρυσές αποχρώσεις και λάμψεις στο μακιγιάζ αναδεικνύονται τέλεια αν πάτε κάπου με κύριο φωτισμό τα κεριά.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα