Βαφτίζεται ο Καρβέλας junior: Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες του μυστηρίου

Σοφία Καρβέλα και Θανάσης Πανουργιάς ήρθαν στην Ελλάδα πριν από λίγες ημέρες. Το ζευγάρι βρέθηκε στην Μύκονο, όπου έδωσε το «παρών» στην συναυλία της Αννας Βίσση με την Conchita σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί.

Ωστόσο, δεν ήταν μόνο αυτός ο λόγος του ταξιδιού τους από την Αμερική. Την Δευτέρα ετοιμάζονται να βαφτίσουν τον Καρβέλα juniorσε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα Espresso, το μυστήριο θα τελεστεί στο Μοναστήρι «Άξιον Εστί» στον Βαρνάβα. Η κόρη της «απόλυτης» ελληνίδας σταρ δεν είναι ιδιαίτερα αγχωμένη, καθώς έχει στο πλευρό της τόσο τον σύζυγό της όσο και τους δικούς της ανθρώπους. Όσο για τον… Νινίκο, όπως αποκαλεί τον γιο της χαϊδευτικά, απολαμβάνει τις αγκαλιές της μαμάς του κάτω από τον καυτό ήλιο, αλλά και των φίλων της, που δεν έχουν την ευκαιρία να τον βλέπουν συχνά, μια και είναι κι εκείνος κάτοικος Νέας Υόρκης.

anna vissi_eggonos

Νονά του μικρού Νίκου θα είναι η πολύ καλή φίλη της Σοφίας, η Ελληνοαμερικανίδα Βιβάννα Καραμάνη, η οποία ζει και εργάζεται στην Αμερική.

Έτσι, σε δύο μέρες το μωρό θα πάρει κι επίσημα το όνομά του Νίκου Καρβέλα ενώπιον γιαγιάδων και παππούδων, αλλά και λίγων καλών φίλων, οι οποίοι δεν έλαβαν καν προσκλητήριο για το μυστήριο, αφού οι γονείς του μικρού αποφάσισαν να τους ενημερώσουν προφορικά.

Πηγή: Peoplegreece

Διαβάστε ακόμα:

Οι καινούργιες φωτογραφίες του Καρβέλα Junior

Σοφία Καρβέλα: Βόλτα με τον Νικόλα Junior στην παγωμένη NY

Σοφία Καρβέλα: Μας δείχνει το προσωπάκι του Νικόλα junior

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα