United Colors of Benetton: Δείτε τη νέα συλλογή, που είναι βγαλμένη από άλλη εποχή

Άνοιξη, μυρωδιές, λουλούδια, χρώματα. Όταν λέμε χρώματα, σκεφτόμαστε United Colors of Benetton και καλοσχεδιασμένα ρούχα. Για αυτή την άνοιξη το ιταλικό brand μας μεταφέρει στη Ρώμη της δεκαετίας του 1960, μέσα από την ιταλική κομψότητα και το ξεχωριστό ιταλικό στιλ. Τρεις συλλογές -γυναικεία, αντρική, παιδική- φέρνουν τον ιταλικό αέρα σε όποιο σημείο του κόσμου κι αν βρίσκεστε.

Η φιλοσοφία στην οποία στηρίχθηκε το brand είναι ο συνδυασμός του λευκού- μαύρου, με έντονα χρώματα που κυριαρχούσε στην εν λόγω εποχή. Αναλυτικότερα, στη νέα μοντέρνα συλλογή United Colors of Benetton κυριαρχούν πέρα από το μαύρο και το άσπρο, το κίτρινο, το πράσινο της μέντας και γενικότερα οι σορμπέ αποχρώσεις.

Άνετο αλλά κομψό στιλ, με μια δόση glam, στα ρούχα της γυναικείας συλλογής πρωταγωνιστούν τα slim- fit παντελόνια μακριά ως τον αστράγαλο, pied- de- poule σχέδια, στενές φούστες, καρό Vichy πουκάμισα και θηλυκά λουλουδάτα φορέματα. Η αντρική συλλογή ακολουθεί τη γενικότερη φιλοσοφία μέσα από ρούχα με διαφορετικές τεχνικές γραφημάτων και τυπωμάτων: τυπωμένες φωτογραφίες, γράμματα με έντονα χρώματα και all over σχέδια ζωντανεύουν τις μπλούζες, τα t-shirt και τις φούτερ. Τέλος, τα παιδικά βλέπουμε καρό τυπώματα και οι ρίγες σε μπλούζες και t-shirt, ενώ τα σχέδια και οι τυπωμένες φωτογραφίες πλημμυρίζουν την εποχή με ευτυχία.

Διαβάστε ακόμα:

Pennie.gr: Ο νέος προορισμός για λευκά είδη

«Ποιος φοβάται το σκοτάδι;» μια παράσταση για όσους μπορούν να αντιμετωπίσουν τους φόβους τους

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα