Τζίνα Αλιμόνου: Το ποσό διατροφής που κέρδισε στο δικαστήριο

Η Τζίνα Αλιμόνου βρίσκεται σε μία δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της Παύλο Βαρδινογιάννη. Το πάλαι ποτέ αγαπημένο ζευγάρι δεν κατάφερε να λύσει τις διαφορές του φιλικά και οι δυο τους οδηγήθηκαν στο δικαστήριο μετά από ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο πρώην σύζυγος της κυρίας Αλιμόνου εναντίον της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Διονύση Θανάσουλα στο Πρώτο Θέμα, η ηθοποιός κατάφερε τελικά να κερδίσει τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε εναντίον της ο πρώην σύζυγός της, με τα οποία διεκδικούσε την επιμέλεια των παιδιών τους.

Συγκεκριμένα, το Πρωτοδικείο Αθηνών απεφάνθη ότι η μητέρα των παιδιών, Τζίνα Αλιμόνου αναλαμβάνει προσωρινά την επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους και μάλιστα ο Παύλος Βαρδινογιάννης οφείλει να καταθέτει  συνολική μηνιαία διατροφή, για τα παιδιά και την ίδια ύψους €34,500. Το ποσό αυτό μάλιστα θα το παραλαμβάνει απευθείας η Tζίνα Αλιμόνου, όπως ορίζει ο νόμος δίνοντας της προβάδισμα και σε αυτό το σημείο. Τέλος, οι κατηγορίες σε βάρος της περί εξάρτησης από ουσίες και γενικότερη διεξαγωγή έκλυτου βίου απορρίφθηκαν ως εντελώς αβάσιμες και χωρίς υπόσταση.

Όσον αφορά τον τόπο κατοικίας, ο Παύλος Βαρδινογιάννης οφείλει να εγκαταλείψει το μέχρι πρότινος κοινό τους σπίτι στην περιοχή της Φιλοθέης και να μετακομίσει σε νέα κατοικία. Στόχος της απόφασης αυτής δεν είναι άλλος από την προστασία των παιδιών, αφού θα ήταν τα άμεσα θύματα σε περίπτωση διενέξεων και τεταμένων καταστάσεων μεταξύ των πρώην συζύγων. Η επικοινωνία του με τα παιδιά είναι επίσης πολύ συγκεκριμένη και περιορίζεται σε μία εβδομάδα τα Χριστούγεννα, μία εβδομάδα το Πάσχα, και δύο δεκαπενθήμερα την περίοδο του Καλοκαιριού. Κατά τις επισκέψεις του στη χώρα μας θα δικαιούται να συναντιέται με τα παιδιά του για τρεις συνεχόμενες μέρες από τις 5 έως τις 7 το απόγευμα και όχι για περισσότερες από δύο ώρες, ενώ και αυτές εφόσον δεν διαταράσσει το ημερήσιο πρόγραμμά τους. Όπως προκύπτει και από τα παραπάνω, η Τζίνα Αλιμόνου μπορεί να παραμείνει στην κατοικία της Φιλοθέης, η οποία θα διατηρήσει εξ ολοκλήρου και όλον το μέχρι τώρα εξοπλισμό της.

Ερχόμενοι στο ζήτημα της διατροφής, το ύψος της ανέρχεται στα €8.000 το μήνα για τη μεγάλη τους κόρη, ενώ στα €7.500 για το καθένα από τα τρίδυμα, σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου. Ωστόσο, χρήματα θα παραλαμβάνει και η ίδια η Τζίνα Αλιμόνου έως ότου τελεσιδικήσει η αγωγή του διαζυγίου και συγκεκριμένα €4.000. Σύμφωνα τώρα με εξέλιξη της τελευταίας στιγμής, ο Παναγιώτης Γιαταγαντζίδης ως πληρεξούσιος δικηγόρος της Τζίνας Αλιμόνου, είπε για λογαριασμό της πελάτισσάς του: «Είναι μια απόφαση με ιδιαίτερη ηθική ακτινοβολία, που τιμά την Ελληνική Δικαιοσύνη». Μένει να δούμε την οριστική έκβαση της υπόθεσης αυτής, ελπίζοντας να είναι η καλύτερη δυνατή για την προσαρμογή των παιδιών στις νέες συνθήκες ζωής τους.

Ακολουθήστε το Instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα