Τζίνα Αλιμόνου: Μιλάει πρώτη φορά για την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών που την δικαιώνει

Τζίνα Αλιμόνου και Πάυλος Βαρδινογιάννης. Ένα υπέροχο love story και ένα διαζύγιο που κάθε άλλο παρά βελούδινο μπορεί να χαρακτηριστεί.

tzina alimonou, enas omos, pavlos vardinogianis

Και ενώ τα τέσσερα παιδιά τους θα τους ενώνουν για πάντα,  αυτά που τους χωρίζουν ήταν περισσότερα κι έτσι οδηγήθηκαν στα δικαστήρια με την απόφαση να δικαιώνει την κυρία Αλιμόνου. Αυτό λοιπόν σημαίνει πως το πρώην μοντέλο και ηθοποιός, με την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, θα έχει την επιμέλεια των παιδιών και μαζί και τη διατροφή που ζήτησε, ενώ, συν τοις άλλοις, ο κύριος Βαρδινογιάννης είναι αυτός που θα πρέπει να εγκαταλήψει την οικεία τους.

Σε πιο πρόσφατα νέα τώρα, η Τζίνα Αλιμόνου μίλησε για πρώτη φορά μέσω του δικηγόρου της στην εκπομπή «Φτιάξε Καφέ» της Κατερίνας Καινούργιου και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απόφαση του δικαστηρίου.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τη δήλωσή της:

«Είμαι βαθιά ικανοποιημένη από τη δίκαιη αυτή απόφαση. Πρωτίστως γιατί αναγνωρίζει την προσφορά μου ως μητέρα και μου αναθέτει προσωρινά την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών μας. Και δεύτερον, γιατί απορρίπτει ως παντελώς τις αβάσιμες και θλιβερές τις κατηγορίες του εν διαστάσει συζύγου μου. Ελπίζω έτσι, ο συκοφαντικός πόλεμος εναντίον μου, να σταματήσει εδώ. Ο Παύλος είναι πατέρας των παιδιών μου και θα ήθελα να είναι πάντα δίπλα τους. Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, έχουμε μια ευκαιρία να αφήσουμε πίσω τις έριδες που μας χωρίζουν και να συνεννοηθούμε με αμοιβαίο σεβασμό μεταξύ μας, για το καλό των παιδιών μας. Αυτή είναι η ευθύνη μας ως γονείς».

Να θυμίσουμε τώρα αναλυτικά το ρεπορτάζ με την απόφαση. 

Το Πρωτοδικείο Αθηνών απεφάνθη ότι η Τζίνα Αλιμόνου αναλαμβάνει προσωρινά την επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους και μάλιστα ο Παύλος Βαρδινογιάννης οφείλει να καταθέτει  συνολική μηνιαία διατροφή, για τα παιδιά και την ίδια ύψους 34,500€. Το ποσό αυτό μάλιστα θα το παραλαμβάνει απευθείας η κυρία Αλιμόνου, όπως ορίζει ο νόμος δίνοντας της προβάδισμα και σε αυτό το σημείο. Τέλος,οι κατηγορίες σε βάρος της περί εξάρτησης από ουσίες και γενικότερη διεξαγωγή έκλυτου βίου απορρίφθηκαν ως εντελώς αβάσιμες και χωρίς υπόσταση.

Όσον αφορά στον τόπο κατοικίας, ο Παύλος Βαρδινογιάννης οφείλει να εγκαταλήψει το μέχρι πρότινος κοινό τους σπίτι στην περιοχή της Φιλοθέης και να μετακομίσει σε νέα κατοικία. Στόχος της απόφασης αυτής δεν είναι άλλος από την προστασία των παιδιών, αφού θα ήταν τα άμεσα θύματα σε περίπτωση διενέξεων και τεταμένων καταστάσεων μεταξύ των πρώην συζύγων. Η επικοινωνία του με τα παιδιά είναι επίσης πολύ συγκεκριμένη και περιορίζεται σε μία εβδομάδα τα Χριστούγεννα, μία εβδομάδα το Πάσχα, και δύο δεκαπενθήμερα την περίοδο του Καλοκαιριού. Κατά τις επισκέψεις του στη χώρα μας θα δικαιούται να συναντιέται με τα παιδιά του για τρεις συνεχόμενες μέρες από τις 5 έως τις 7 το απόγευμα και όχι για περισσότερες από δύο ώρες, ενώ και αυτές εφόσον δεν διαταράσσει το ημερήσιο πρόγραμμά τους. Όπως προκύπτει και από τα παραπάνω, η Τζίνα Αλιμόνου μπορεί να παραμείνει στην κατοικία της Φιλοθέης, η οποία θα διατηρήσει εξ ολοκλήρου και όλον το μέχρι τώρα εξοπλισμό της.

Το ύψος της ανέρχεται στα 8.000 € το μήνα για τη μεγάλη τους κόρη, ενώ στα 7.500 € για το καθένα από τα τρίδυμα, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου. Ωστόσο, χρήματα θα παραλαμβάνει και η ίδια η Τζίνα Αλιμόνου έως ότου τελεσιδικήσει η αγωγή του διαζυγίου και συγκεκριμένα 4.000€.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα