Τζένη Μπαλατσινού: «Το να ταλαιπωρείσαι στον έρωτα, έχει τη γοητεία του»

Έχοντας γυρίσει σελίδα στη ζωή της, η Τζένη Μπαλατσινού παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα όνειρα που έκανε σε μικρή ηλικία, τον πρίγκιπα του παραμυθιού και το ρόλο του έρωτα στα 40 και κάτι.

«Το παιδικό όνειρο της μεγάλης τενίστριας έμεινε κάπου στη μέση. Το όνειρο να παντρευτώ μικρή και να κάνω μια μεγάλη οικογένεια το πέτυχα», παραδέχτηκε χαρακτηριστικά, ενώ αρνήθηκε ότι μικρή ονειρευόταν τον πρίγκιπα του παραμυθιού: «Δεν ήμουν το κορίτσι που έπαιζε με κούκλες. Ονειρευόμουν ένα αγρόκτημα όπου θα ήθελα να μένω με την οικογένειά μου».

Με τα αγόρια ήταν απαιτητική ή την ταλαιπωρούσαν; «Τα αγόρια που υπήρξαν στη ζωή μου πάντα έπαιζαν ρόλο. Κανείς δε ταλαιπωρείται στον έρωτα αν ο ίδιος δεν το επιζητά. Και να ταλαιπωρείσαι λίγο στον έρωτα έχει τη γοητεία του», εξομολογήθηκε στο περιοδικό You και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μπέζα.

Τέλος, αναφέρθηκε στη θέση που έχει ο έρωτας στα 40 και κάτι με τρία παιδιά: «Ο έρωτας όταν συμβαίνει παίρνει τη θέση από μόνος του, είναι μάταιο να έχεις πλάνα και ιεραρχίες».

 

Πηγή:  Peoplegreece

Διαβάστε ακόμα:

Τζένη Μπαλατσινού: Δείτε πως και με ποιους γιόρτασε τα γενέθλιά της

Η Τζένη Μπαλατσινού έχει γενέθλια: Οι 25 ωραιότερες φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στα social media

Τζένη Μπαλατσινού: Θα συνεργαστεί τηλεοπτικά με την Τατιάνα Στεφανίδου;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα