Τζένη Μπαλατσινού: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το χωρισμό και τι μας έκανε εντύπωση

 

Χωρίς αμφιβολία, ο χωρισμός που συζητήθηκε όσο κανένας τις τελευταίες ημέρες, είναι αυτός της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια. Οι δυο τους, μετά από έναν περίπου χρόνο σχέσης αλλά και συγκατοίκησης τους τελευταίους μήνες αποφάσισαν πως αυτά που τους χωρίζουν είναι περισσότερα από αυτά που τους ενώνουν. Η είδηση της διακοπής της σχέσης τους έγινε γνωστή από την αλλαγή διεύθυνσης του πολιτικού ενώ επιβεβαιώθηκε στη συνέχεια από αρκετά άτομα του φιλικού τους περιβάλλοντος.  Και μπορεί οι δυο τους να μην έχουν προβεί μέχρι στιγμής σε κάποιο σχόλιο ωστόσο φίλοι του πρώην ζευγαριού δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης.

Σε πιο πρόσφατα νέα, περίπου δεκαπέντε μέρες μετά το χωρισμό, και λίγες ημέρες μετά την επιστροφή της από την Πάτμο όπου πέρασε τις πασχαλινές της διακοπές, η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας, πραγματοποίησε πριν από κάποιες ώρες την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την είδηση πως χώρισε.

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας, η Τζένη βρέθηκε στο Θέατρο 104 και στην πρεμιέρα της παράστασης «Ουρανία» στην οποία πρωταγωνιστεί η κόρη της καλής της φίλης Βίκυ Σταυροπούλου, Δανάη Μπάρκα. Ντυμένη chic, όπως πάντα, εντύπωση μας προκάλεσε η απουσία μακιγιάζ ενώ σε αυτό το σημείο οφείλουμε να πούμε πως είναι πιο όμορφη και ανανεωμένη από ποτέ. Αν και απέφυγε τις κάμερες  δεν δίστασε να ποζάρει χαμογελαστή στο φακό.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω. 

Βίκυ Σταυροπούλου – Τζένη Μπαλατσινού

jenny mpalatsinou
NDP
jenny mpalatsinou
NDP

Βίκυ Σταυροπούλου – Νατάσσα Θεοδωρίδου – Τζένη Μπαλατσινού – Μαρία Κωνσταντάκη

jenny mpalatsinou
NDP

Νατάσσα Θεοδωρίδου – Τζένη Μπαλατσινού – Μαρία Κωνσταντάκη

NDP

Δείτε την αντίδρασή της στο video παρακάτω.

Η σχέση της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια ξεκίνησε πριν από περίπου ένα χρόνο, σε μια έξοδο με κοινούς φίλους. Φαίνεται, ότι ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος ανάμεσά τους και επί 12 μήνες ήταν αχώριστοι. Η σχέση τους βγήκε στο φως της δημοσιότητας τον Αύγουστο του 2016, όταν διέρρευσαν φωτογραφίες του ερωτευμένου ζευγαριού στην Πάτμο να βαδίζει χέρι-χέρι. Η είδηση και οι σχετικές φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο «Πρώτο Θέμα» έκαναν τον γύρο της πολιτικής και κοσμικής Αθήνας. Η 47χρονη παρουσιάστρια και ο 43χρονος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα στη σχέση τους και να συγκατοικήσουν στις αρχές του έτους. Ελπίζουμε να είναι μία κρίση ανάμεσά τους που θα ξεπεραστεί.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα