Τζένη Μπαλατσινού: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά το χωρισμό και οι πασχαλινές της διακοπές

Η έντονη φημολογία για το χωρισμό της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια ξεκίνησε στις αρχές Φεβρουαρίου χωρίς ωστόσο να δώσει κάποιος ιδιαίτερη σημασία. Και αυτό διότι, την ίδια ώρα, τα ανυπόστατα δημοσιεύματα τους ήθελαν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας και να περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Όσοι όμως τους γνώριζαν καλά, ήξεραν πως παρά την έντονη σχέση τους και την αγάπη που τους ένωνε αλλά και την συγκατοίκηση, υπήρχαν προβλήματα ως προς τα θέλω και τις προτεραιότητές τους. Προβλήματα που στάθηκαν αφορμή να δώσουν τέλος σε ένα υπέροχο love story.

Η είδηση του χωρισμού έγινε και επισήμως γνωστή πριν από περίπου δέκα μέρες όταν και ο κύριος Κικίλιας δήλωσε άλλη διεύθυνση φεύγοντας έτσι από το σπίτι στο Κολωνάκι στο οποίο και στέγασε τον έρωτά του με την παρουσιάστρια. Πιο συγκεκριμένα, o πρώην υπουργός προστασίας του πολίτη και βουλευτής της Ν.Δ, ενημέρωσε με σχετικό έγγραφο που κατέθεσε στην Ελληνική Αστυνομία την αλλαγή της διεύθυνσης διαμονής του και πλέον από το κέντρο της Αθήνας όπου είχε μετακομίσει, επέστρεψε στο πατρικό του σπίτι.

Και μπορεί η είδηση να έχει επιβεβαιωθεί από το στενό τους περιβάλλον, εκείνοι δεν έχουν μιλήσει ακόμα ανοιχτά για το χωρισμό. Εξάλλου, αυτό είναι κάτι που απαιτεί χρόνο σε σχέσεις ουσιαστικές και με διάρκεια. Η Τζένη για να γεμίσει μπαταρίες και να περάσει τις πασχαλινές γιορτές ταξίδεψε στην Πάτμο όπως είδαμε στο Instagram της, κάθως και σε άλλα μέρη, όπως στο Πόρτο Χέλι.

Σε πιο πρόσφατα νέα βέβαια, μια κίνηση ήταν αρκετή για να αλλάξει τα δεδομένα και να πυροδοτήσει τις φήμες ότι οι δυο τους είναι ακόμα ζευγάρι. Η παρουσιάστρια έκανε like σε φωτογραφία του βουλευτή στο Instagram ενώ άνθρωπος από το κοντινό περιβάλλον της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια ανέφερε στην εκπομπή “Φτιάξε καφέ να στα πω” ότι όλα όσα γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες είναι σενάρια. Ωστόσο, όπως προαναφέραμε, ο οριστικός χωρισμός ανάμεσα σε τέτοιου είδους σχέσεις είναι κάτι που απαιτεί χρόνο οπότε η επανασύνδεση είναι κάτι πολύ πιθανό.

Μέχρι να δούμε τι πρόκειται να συμβεί ας ρίξουμε μια ματιά στις πρώτες φωτογραφίες που ανάρτησε μετά το χωρισμό αλλά και πώς πέρασε τις πασχαλινές γιορτές η κυρία Μπαλατσινού παρακάτω.

22 έλικες τιτανίου σε κάθε φτερό.. έργο τέχνης

A post shared by Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou) on

Καθολική Ανάσταση σε όλα.✨✨

A post shared by Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou) on

Χρόνια Πολλά by mihaila_ceramics @michaela_kokkini

A post shared by Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou) on

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα