Η αγαπημένη σας celebrity σχεδίασε μια τσάντα που κοστίζει 35 ευρώ για φιλανθρωπικό σκοπό

Η Alexa Chung πρωταγωνιστεί στις καμπάνιες της AG Jeans και έχει ξεκινήσει το δικό της brand. Πρόσφατα μοιράστηκε την πρώτη τσάντα που φέρει το όνομα της, στο πλαίσιο ετήσιου φιλανθρωπικού σκοπού  που έγινε με πρωτοβουλία του Amex Shop Small. Η μικρή καρό τσάντα, σε χρώμα γαλάζιο και λευκό, κοστίζει λιγότερο από 40 ευρώ και είναι σίγουρα το πιο προσιτό κομμάτι της συλλογής του Alexa Chung brand. Παρά το χαμηλό της κόστος , η τσάντα δε θα μπορούσε παρά να είναι ξεχωριστή και chic, όπως άλλωστε έχουμε συνηθίσει από την ταλαντούχα σχεδιάστρια. Η καμπάνια στην οποία πρωταγωνιστεί η Alexa και η καρό canvas τσάντα, παρουσιάστηκε στο Columbia road, στο Λονδίνο.

Η Alexa αποφάσισε να στηρίξει με αυτόν τον τρόπο την μικρή ανεξάρτητη επιχείρηση που κάνει όμως μεγάλα πράγματα για την κοινότητα τους. Ήθελε σε σύνδεση με την Αmex να γιορτάσει το πλήθος των μικρών επιχειρήσεων που φιλοξενεί η Βρετανία, καθότι η ίδια έχει μάθει από μικρή να τις στηρίζει, όπως δήλωσε.
Mi primer pre regalo de cumpleaños #alexachung #amex A post shared by Adriana (@belleandkitty1) on
Τα έσοδα απο την limited edition τσάντα, θα πάνε στο ίδρυμα The Sarabande, καθιερωμένη απο τον Alexander McQueen για να στηρίζει νέες βρετανικές δημιουργίες. Η Chung δήλωσε πως όντας η ίδια βρετανικό προϊόν και έχοντας ζήσει για αρκετό διάστημα μακριά απο την πατρίδα της, προσπαθεί με κάθε τρόπο να στηρίζει τη χώρα της. Ακολουθήστε το InStyle στο instagram  ]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα