Τρομάξαμε να τη γνωρίσουμε: Ποια διάσημη Ελληνίδα έκανε μάσκα ομορφιάς και παρομοίασε τον εαυτό της με ρακούν ή λεμούριο;

Απίστευτη έκπληξη για τους followers της στην τελευταία της σημερινή ανάρτηση. Ο λόγος για την Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία σπάνια ανεβάζει μόνο της τον εαυτό της στα social media της. Ωστόσο το έκανε και το αποτέλεσμα άφησε έκπληκτους τους πάντες, καθώς δυσκολεύτηκαν να τη γνωρίσουν, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη αποφάσισε να περιποιηθεί τον εαυτό της, επισκεπτόμενη την «αισθητικό των celebrities», Θεανώ Μπέλλα. Έκανε λοιπόν μάσκα ομορφιάς στο πρόσωπό της και το μοιράστηκε στο διαδίκτυο.

Η αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1, δέκα χρόνια μετά από την έλευσή της, φαίνεται πως της έδωσε χρόνο και για την ίδια. Συγκεκριμένα έγραψε με χιούμορ στο Instagram της: «Στην μοναδική Θεανώ Μπέλλα! μοιάζω λίγο με ρακούν ή λεμούριο αλλά το αποτέλεσμα αποζημιώνει ! Άσε που μ αρέσουν τα ρακούν!». Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε στην οποία τα likes και τα σχόλια έπεσαν «βροχή».

Ανάμεσα σε άλλους, όπως μπορείτε να δείτε σχολίασε η Φαίη Σκορδά, ο Τάσος Χαλκούσης αλλά και η πρώην συνεργάτης της, Φαίη Κυριακοπούλου.

gkagkaki

 

Διαβάστε ακόμα:

To ένστικτο της Kατερίνας Γκαγκάκη: Οι δύο γυναικες που αμέσως ξεχώρισε πολύ πριν γίνουν σταρ

Kατερίνα Γκαγκάκη: «Αισθάνθηκα φόβο. Τρόμο. Νόμιζα πως δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω»

Κατερίνα Γκαγκάκη: To παράπονο της για τον ρόλο της μπροστά από τις κάμερες και οι νέες αποφάσεις που έχει πάρει για τη ζωή της

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα